اعزام تیم واکنش سریع و تزریق سرم ضدهاری

حمله روباه به ۳ تن از اهالی روستای دهنوباقر دزفول





حمله روباه به ۳ تن از اهالی روستای دهنوباقر دزفول

11 مهر 1405، 23:54

در پی حمله یک قلاده روباه و مجروح شدن ۳ تن از اهالی روستای دهنوباقر در بخش چغامیش دزفول، تیم واکنش سریع بیماری‌های واگیر به محل اعزام شد؛ مصدومان با مراجعه فوری به مرکز درمان هاری شوشتر، نوبت اول واکسن و سرم ضدهاری را دریافت کردند.

اعزام تیم بهداشتی و اقدامات درمانی برای مجروحان

غلامرضا زادمهر، رئیس مرکز بهداشت شهرستان دزفول، اعلام کرد در پی گزارش بهورز روستای دهنوباقر مبنی بر حیوان‌گزیدگی و مصدومیت ۳ نفر از اهالی توسط یک قلاده روباه، کارشناسان واحد مبارزه با بیماری‌های واگیر به روستا اعزام شدند و ارزیابی اپیدمیولوژیک منطقه را آغاز کردند.

مصدومان حادثه پس از وقوع گزش به مرکز درمان و پیشگیری هاری شهرستان شوشتر منتقل شدند و مرحله اول سرم و واکسیناسیون مطابق با پروتکل‌های درمانی کشوری برای آنان تزریق شد. پیگیری وضعیت جسمانی مصدومان و تکمیل نوبت‌های باقی‌مانده واکسیناسیون توسط کارشناسان بهداشت در دست اقدام است.

توصیه‌های پیشگیرانه درباره هاری و موقعیت جغرافیایی روستا

رئیس مرکز بهداشت دزفول با تأکید بر خطرات تماس با حیات‌وحش، پروتکل مواجهه با حیوان‌گزیدگی را یادآوری کرد:

  • شست‌وشوی فوری محل زخم با آب و صابون روان به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه.
  • مراجعه بدون وقفه به نزدیک‌ترین مرکز درمان و پیشگیری هاری جهت تزریق واکسن و سرم.
  • خودداری کامل از نزدیک شدن یا لمس حیوانات وحشی و بلاصاحب و گزارش موارد مشکوک به مراکز بهداشتی.

روستای دهنوباقر از توابع بخش چغامیش شهرستان دزفول و در مجاورت محدوده جنگلی دز واقع شده است؛ این پهنه طبیعی به عنوان یکی از زیستگاه‌های حیات‌وحش منطقه شناخته می‌شود.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *