دستگیری شکارچی متخلف در منطقه شکارممنوع دشتستان با کشف لاشه ۲ رأس کل





دستگیری شکارچی متخلف در منطقه شکارممنوع دشتستان با کشف لاشه ۲ رأس کل

7 مهر 1405، 11:02

یگان حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان با همکاری همیاران محیط زیست، یک شکارچی غیرمجاز را در مناطق شکارممنوع این شهرستان شناسایی و دستگیر کردند.

برخورد با شکار غیرمجاز در دشتستان

در عملیاتی که توسط یگان حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان انجام شد، یک شکارچی متخلف حین ارتکاب جرم دستگیر شد. این متهم که به صورت غیرقانونی وارد مناطق شکارممنوع شده بود، اقدام به شکار ۲ رأس کل (از گونه‌های تحت حمایت و حفاظت‌شده) کرده بود که با هوشیاری مأموران و همکاری همیاران محیط زیست، لاشه‌های شکار کشف و ضبط شد.

تأکید بر برخورد قاطع قانونی

کامبیز عبدالهی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان، با اشاره به تهدیدات زیست‌محیطی ناشی از فعالیت‌های غیرقانونی شکار، بر اجرای دقیق قانون تأکید کرد. وی با بیان اینکه شکار گونه‌های حفاظت‌شده آسیب جدی به تعادل اکوسیستم منطقه وارد می‌کند، اظهار داشت: «یگان حفاظت به‌صورت شبانه‌روزی در حال پایش مناطق است و پرونده متخلف جهت سیر مراحل قانونی و صدور حکم به مراجع قضایی ارجاع شده است.»

عبدالهی همچنین ضمن قدردانی از نقش همیاران محیط زیست، از شهروندان خواست هرگونه فعالیت مشکوک در عرصه‌های طبیعی را به ادارات محیط زیست گزارش دهند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *