انسداد ۴۷۵ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه طی سال جاری





انسداد ۴۷۵ حلقه چاه غیرمجاز در کرمانشاه طی سال جاری

6 مهر 1405، 0:45

معاون عمرانی استانداری کرمانشاه با تأکید بر اینکه چاه‌های غیرمجاز تهدیدی برای توسعه پایدار این استان است، از انسداد ۴۷۵ حلقه چاه غیرمجاز از ابتدای سال ۱۴۰۵ خبر داد.

عملکرد استان کرمانشاه در انسداد چاه‌های غیرمجاز

طهماسب نجفی، معاون عمرانی استانداری کرمانشاه، در نشست کارگروه سازگاری با کم‌آبی، کرمانشاه را یکی از استان‌های پیشرو در کشور در زمینه انسداد چاه‌های غیرمجاز دانست. وی با اشاره به آمار سال گذشته، از انسداد ۱,۴۳۸ حلقه چاه غیرمجاز در سال ۱۴۰۴ خبر داد و اعلام کرد که در سال جاری نیز تاکنون ۴۷۵ حلقه چاه دیگر مسدود شده است.

برنامه‌ریزی برای تعادل‌بخشی منابع آب

نجفی با تأکید بر اینکه چاه‌های غیرمجاز خطری جدی برای منابع آب زیرزمینی محسوب می‌شوند، از نهایی‌شدن برنامه جدید انسداد چاه‌ها خبر داد. این برنامه که با هماهنگی وزارت نیرو تدوین شده، محورهای زیر را دنبال می‌کند:

  • ادامه روند انسداد چاه‌های غیرمجاز
  • نصب کنتورهای هوشمند
  • اجرای سیاست‌های اصلاح و تعدیل برای صرفه‌جویی در مصرف آب

نقش جامعه علمی در مدیریت منابع آب

معاون عمرانی استانداری کرمانشاه با اشاره به چالش‌های حوزه آب و انرژی، بر ضرورت بهره‌گیری از دانش دانشگاهیان تأکید کرد. به گفته وی، حل مشکل بی‌آبی و ناترازی انرژی بدون مشارکت علمی اساتید دانشگاه امکان‌پذیر نیست و بسترهای لازم برای حضور فعال آن‌ها در کارگروه‌های تخصصی فراهم خواهد شد. در این نشست همچنین وضعیت طرح احیا و تعادل‌بخشی منابع آب برای سال ۱۴۰۵ بررسی شد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *