ترمیم استخر ذخیره آب حیات‌وحش جاجرم با مشارکت جوامع محلی





ترمیم استخر ذخیره آب حیات‌وحش جاجرم با مشارکت جوامع محلی

4 مهر 1405، 10:15

استخر ذخیره آب حیات‌وحش در شهرستان جاجرم با مشارکت محیط‌بانان، یوزبانان، همیاران محیط زیست و جامعه محلی بازسازی و آماده بهره‌برداری شد تا دسترسی جانوران به منابع آبی در فصول کم‌آبی تسهیل شود.

تأمین منابع آبی حیات‌وحش با دانش بومی

احمد صفرزاده، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان جاجرم، از اجرای عملیات ترمیم، زیباسازی و بازسازی استخری که در گذشته بر پایه دانش بومی احداث شده بود خبر داد. این پروژه با هدف تقویت زیرساخت‌های آبی زیستگاه‌های منطقه و افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی آب برای حیات‌وحش در دوره‌های گرما و کم‌آبی اجرا شده است.

نقش همیاران و مردم محلی در احیای زیستگاه‌ها

این اقدام مشارکتی با حضور مستقیم محیط‌بانان، یوزبانان، همیاران محیط زیست و ساکنان بومی منطقه به سرانجام رسید. صفرزاده با تأکید بر اینکه حفاظت از محیط زیست نیازمند همراهی عمومی است، اعلام کرد حضور جوامع محلی علاوه بر کاهش هزینه‌ها و تسریع در اقدامات عمرانی زیست‌محیطی، به تقویت احساس مسئولیت اجتماعی و پایداری زیستگاه‌های جانوری در جاجرم کمک می‌کند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *