پلمب دو واحد قصابی متخلف در مهریز به دلیل کشتار غیرمجاز و عدم رعایت پیش‌سرد





پلمب دو واحد قصابی متخلف در مهریز به دلیل کشتار غیرمجاز و عدم رعایت پیش‌سرد

2 مهر 1405، 14:43

اداره دامپزشکی شهرستان مهریز دو واحد قصابی را به دلیل کشتار غیرمجاز دام و رعایت نکردن فرآیند پیش‌سردگذاری لاشه پلمب کرد.

پلمب واحدهای متخلف عرضه گوشت در مهریز

 جلال‌الدین شریعتمدار، رئیس اداره دامپزشکی شهرستان مهریز، از پلمب دو واحد قصابی در این شهرستان خبر داد. دلایل این برخورد نظارتی، انجام کشتار غیرمجاز دام و عدم رعایت الزامات بهداشتی پیش‌سردگذاری لاشه اعلام شده است.

تشدید نظارت بر واحدهای قصابی

شریعتمدار با اشاره به فعالیت ۲۰ تا ۲۵ واحد قصابی در شهرستان مهریز اعلام کرد: بازرسان دامپزشکی در قالب طرح‌های نظارتی مستمر، وضعیت عرضه فرآورده‌های خام دامی را رصد می‌کنند. در صورت مشاهده تخلف، فرآورده‌ها توقیف شده و واحد متخلف جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی می‌شود.

مخاطرات بهداشتی و بیماری‌های مشترک

رئیس اداره دامپزشکی مهریز به مخاطرات ناشی از کشتار خارج از کشتارگاه مجاز و خطر انتقال بیماری‌های مشترک انسان و دام از جمله تب خونریزی‌دهنده کریمه کنگو (CCHF) اشاره کرد. وی بر ضرورت طی مراحل بازرسی، درج مهر و برچسب بهداشتی و نگهداری لاشه در شرایط دمایی مناسب (صفر تا ۴ درجه سانتی‌گراد) پیش از عرضه تأکید کرد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *