دستگیری شکارچی غیرمجاز و کشف لاشه کل وحشی در بندرعباس





دستگیری شکارچی غیرمجاز و کشف لاشه کل وحشی در بندرعباس

31 شهریور 1405، 12:36

یگان حفاظت محیط زیست استان هرمزگان یک متخلف شکار و صید را در شهرستان بندرعباس دستگیر کرد. در جریان این مأموریت، لاشه یک رأس کل وحشی کشف و پرونده متهم برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.

کشف لاشه کل وحشی در بندرعباس

به گزارش اداره روابط عمومی و امور رسانه حفاظت محیط زیست هرمزگان، کاظم شریفی، فرمانده یگان حفاظت محیط زیست استان، از دستگیری یک متخلف شکار غیرمجاز در شهرستان بندرعباس خبر داد. این اقدام در راستای صیانت از گونه‌های ارزشمند حیات‌وحش و حفاظت از تنوع زیستی منطقه صورت گرفت.

در بازرسی از این متخلف، لاشه یک رأس کل وحشی کشف و ضبط شد. متهم پس از دستگیری و تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی و اعمال قانون به مراجع ذی‌صلاح معرفی گردید.

تعیین جریمه ضرر و زیان محیط زیست

بر اساس ضوابط قانونی، بهای جانوران وحشی به لحاظ مطالبه ضرر و زیان وارده به محیط زیست برای هر رأس کل وحشی معادل ۹۸۶ میلیون و ۷۸۶ هزار ریال تعیین شده است که از متخلف مطالبه خواهد شد.

یگان حفاظت محیط‌زیست هرمزگان با تأکید بر تداوم گشت‌های کنترلی در زیستگاه‌ها، از شهروندان و دوستداران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف زیست‌محیطی، مراتب را از طریق سامانه تلفنی ۱۵۴۰ به این اداره کل یا نزدیک‌ترین پاسگاه محیط‌بانی گزارش دهند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *