نجات گراز گرفتار در فنس باغ در منطقه فیروزکوه





نجات گراز گرفتار در فنس باغ در منطقه فیروزکوه

22 شهریور 1405، 15:32

ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان فیروزکوه موفق شدند یک رأس گراز را که در فنس پیرامونی یک باغ گرفتار شده بود، نجات دهند. این عملیات که در پی گزارش مردمی انجام شد، منجر به رهاسازی موفقیت‌آمیز حیوان در زیستگاه طبیعی‌اش گردید.

عملیات نجات حیات‌وحش در فیروزکوه

در پی دریافت گزارش از سوی شهروندان مبنی بر گرفتار شدن یک حیوان وحشی در محدوده باغ‌های شهرستان فیروزکوه، یگان حفاظت محیط زیست بلافاصله وارد صحنه شد. بر اساس گزارش فرشاد فیروزنیا، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فیروزکوه، یک رأس گراز در میان توری‌ها و فنس‌های پیرامونی یک باغ گیر کرده بود.

ماموران پس از رسیدن به محل، با بررسی دقیق وضعیت سلامت حیوان و رعایت تمامی پروتکل‌های ایمنی، اقدامات لازم را برای آزادسازی گراز انجام دادند. این حیوان پس از اتمام فرآیند نجات، در امنیت کامل به زیستگاه طبیعی خود بازگردانده شد.

نقش حیاتی گزارش‌های مردمی در حفاظت از طبیعت

رئیس اداره حفاظت محیط زیست فیروزکوه ضمن قدردانی از هوشیاری و همکاری مردم در حفاظت از حیات‌وحش، تأکید کرد که اطلاع‌رسانی به‌موقع شهروندان، کلید اصلی موفقیت در مأموریت‌های نجات است. وی افزود که گزارش‌های مردمی مانع از تلف شدن گونه‌های جانوری و آسیب به اکوسیستم منطقه می‌شود.

هشدار به شهروندان: از مداخله مستقیم خودداری کنید

فرشاد فیروزنیا در پایان از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده حیوانات وحشی آسیب‌دیده، سرگردان یا گرفتار، از هرگونه اقدام مستقیم یا نزدیک شدن به حیوان خودداری کنند. وی تأکید کرد که مداخله غیرحرفه‌ای ممکن است باعث استرس بیش از حد حیوان یا خطر جانی برای انسان شود. در چنین شرایطی، تنها راه ایمن، تماس فوری با مأموران حفاظت محیط زیست است.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *