مجازات سنگین سوداگران منابع طبیعی اردبیل

صدور حکم تبعید قاچاقچیان جنگل در نمین





صدور حکم تبعید قاچاقچیان جنگل در نمین

16 شهریور 1405، 10:44

در اقدامی بی‌سابقه و بازدارنده، دستگاه قضایی با صدور حکم قطعی، ۴ نفر از سوداگران و تخریب‌کنندگان عرصه‌های جنگلی شهرستان نمین را علاوه بر حبس و جریمه سنگین، به تبعید و اقامت اجباری در جنوب کشور محکوم کرد. این حکم پیام روشنی برای مقابله با قاچاق محصولات جنگلی و صیانت از منابع ملی است.

حکم بازدارنده برای سوداگران جنگل در اردبیل

به گزارش روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان اردبیل، شهامت هدایت، مدیرکل این اداره، از صدور احکام قضایی بسیار سنگین و بازدارنده علیه ۴ متخلف اصلی در زمینه تخریب و قاچاق محصولات جنگلی در شهرستان نمین خبر داد. وی تأکید کرد که این احکام با همکاری تنگاتنگ دادستانی و حساسیت بالای مراجع قضایی استان صادر شده است.

تبعید به جنوب کشور؛ مجازات تکمیلی متخلفان

طبق گزارش‌های منتشر شده، این متخلفان که به هدف تخریب عرصه‌های طبیعی و سوداگری محصولات جنگلی فعالیت می‌کردند، با مجازات‌های شدیدی روبرو شده‌اند. بر اساس حکم قطعی صادر شده، متهمان علاوه بر تحمل حبس تعزیری و پرداخت جریمه‌های نقدی بسیار سنگین، به اقامت اجباری در یکی از شهرهای جنوبی کشور محکوم شده‌اند.

این حکم که به عنوان یک مجازات تکمیلی اعمال شده، با هدف محدودسازی فعالیت‌های تخریبی و جلوگیری از بازگشت مجدد متخلفان به زیستگاه‌های آسیب‌دیده صادر گردیده است.

صیانت از اکوسیستم و امنیت زیستی استان

شهامت هدایت در این نشست ضمن تأکید بر اهمیت حفظ جنگل‌ها و مراتع، تصریح کرد: «جنگل‌ها و حریم‌های آبخیزداری، نقشی حیاتی در جلوگیری از فرسایش خاک و سیلاب ایفا می‌کنند. هرگونه تصرف غیرقانونی، نه تنها به اکوسیستم آسیب می‌زند، بلکه امنیت زیست‌محیطی و منافع عمومی جامعه را به مخاطره می‌اندازد.»

وی افزود که اداره کل منابع طبیعی با تکیه بر نظارت‌های دقیق، عرصه را برای متخلفان در سراسر استان اردبیل ناامن خواهد کرد و هیچ‌گونه مماشاتی با مفسدان این حوزه نخواهد داشت.

فراخوان عمومی برای حفاظت از میراث ملی

مدیرکل منابع طبیعی اردبیل در پایان از شهروندان و دوستداران طبیعت خواست تا در نقش همیاران محیط‌زیست، در حفظ این میراث برای نسل‌های آینده مشارکت کنند. وی اعلام کرد در صورت مشاهده هرگونه تخریب یا تصرف غیرقانونی در عرصه‌های ملی، می‌توان از طریق شماره‌های زیر به صورت ۲۴ ساعته گزارش داد:

  • ۱۵۰۴و ۱۳۹ مرکز فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی استان

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *