پای سار صورتی به کرمانشاه باز شد
۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۱:۰۸
پای سار صورتی به کرمانشاه باز شد
کارشناس حیات وحش محیط زیست استان کرمانشاه از حضور قابل توجه سار صورتی در کرمانشاه خبر داد .
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ سیامک اسماعیلی کارشناس حیات وحش محیط زیست استان کرمانشاه از حضور قابل توجه سار صورتی در کرمانشاه یاد کرد و گفت : این گونه مهاجر در سالهای قبل به صورت محدود و موردی مشاهده میشد، اما امسال نزدیک به پنج هزار قطعه از آنها به کرمانشاه آمدند و جوجهریزی انجام دادند.او با اشاره به اینکه چندی قبل گزارشهایی از حضور گونه سار صورتی در نزدیکی صحنه اعلام شد، گفت : بررسیهایی که انجام دادیم نشان داد امسال این گونه مهاجر به تعداد زیاد وارد منطقه ما شده است.
او با بیان اینکه در سالیان گذشته تعداد سارهای صورتی که گاهی به منطقه ما میآمدند بسیار محدود بود، افزود: بر اساس برآوردی که انجام دادیم امسال نزدیک به پنج هزار قطعه از این گونه پرنده به سمت شهرستان صحنه آمده بود.کارشناس حیات وحش محیط زیست استان کرمانشاه ادامه داد: این پرنده به ندرت به سمت مناطق غرب کشور میآید و عمدتا در نوار شمال کشور و یا نهایتا شمال غرب دیده میشود، اما امسال به تعداد زیاد به سمت کرمانشاه آمده بودند.
سماعیلی گفت: به احتمال زیاد کمبود غذا در سایر مناطق باعث شده سارهای صورتی امسال به کرمانشاه بیایند.
او از سار صورتی به عنوان یک گونه حمایت شده و دارای ارزش اکولوژیک بالا یاد کرد و افزود: سار صورتی معمولا در مناطق خوش آب و هوا و در اواسط اردیبهشت ماه جوجهریزی و زادآوری می کند، اما امسال که شاهد حضور آنها در کرمانشاه بودیم جوجه ریزی این گونه با یک ماه تاخیر و در اواخر خرداد ماه صورت گرفت و بیش از یک ماه در کرمانشاه ماندگاری داشتند.
اسماعیلی،گفت: سارهای صورتی از چندی قبل کرمانشاه و منطقه صحنه را ترک کردهاند.کارشناس حیات وحش محیط زیست استان کرمانشاه ادامه داد: حضور این گونه جانوری در کرمانشاه از نظر محیط زیستی یک رویداد خوب بود، اما خساراتی را به کشاورزان منطقه وارد کرد.
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
مطالب مرتبط
وب گردی
- جنس سیم چه تأثیری در کیفیت برق رسانی دارد؟
- مسابقه ملی ایدهپردازی «ایدانو» به آنتن شبکه دو رسید
- «سهم ما از قدردانی»؛ حمایت ویژه هتلهای دُنسه از قهرمانان امداد
- درخواست ایجاد مسیر دوچرخهسواری ۱۰۰ کیلومتری در قم
- چند روز بعد از سمپاشی ساس از بین میرود؟ (راهنمای کامل سمپاشی ساس + قوی ترین سم ساس)
- باغ پرندگان تهران کجاست؟ معرفی، ساعت کاری و آدرس
- مقایسه قیمت ورق شیروانی، سیاه، استیل و گالوانیزه در یک نگاه
- درخواست برقراری دورکاری و تعطیلی پنجشنبه برای کادر غیرعملیاتی (پشتیبانی) درمان سازمان تأمین اجتماعی
- طریقه ی ساخت دستگاه واکس زن برقی
- خرید لوازم یدکی لودر فابریک بیشتر
بیشترین نظر کاربران
پربازدیدها
1
رقص سوگوارانه؛ کنشی مقاومتی
2
رقص عزا
3
مبارزه با جستوجوی گنج
4
هوای آلوده با موتورهای منسوخشده و آلاینده خودروهای داخلی
5
گنجِ گمشده زیر چرخ لودرها




دیدگاهتان را بنویسید