عملیات مشترک در دشتستان علیه کارگاه‌های غیرمجاز بازیافت پسماند





عملیات مشترک در دشتستان علیه کارگاه‌های غیرمجاز بازیافت پسماند

19 مهر 1405، 13:59

اداره حفاظت محیط زیست دشتستان با همراهی نیروی انتظامی، اتاق اصناف و مرکز بهداشت، عملیات نظارتی مشترکی را برای برخورد با کارگاه‌های غیرمجاز بازیافت پسماند در این شهرستان اجرا کرد. این واحدها به دلیل فعالیت بدون مجوز، دپوی غیراصولی و سوزاندن پسماند که منجر به آلودگی زیست‌محیطی و تهدید سلامت عمومی شده بود، اخطاریه دریافت کردند.

پایش و برخورد با واحدهای آلاینده

در پی دریافت گزارش‌های متعدد مبنی بر فعالیت بدون مجوز برخی کارگاه‌های ضایعات و بازیافت در دشتستان، گشت مشترک دستگاه‌های اجرایی این شهرستان با هدف شناسایی و ساماندهی این واحدها تشکیل شد. بازرسی‌های انجام‌شده حاکی از دپوی غیراصولی پسماند، ایجاد کانون‌های تجمع حیوانات موذی و آلودگی هوا ناشی از سوزاندن ضایعات در محیط باز بود که منجر به صدور اخطاریه‌های زیست‌محیطی و بهداشتی برای متخلفان شد.

مهلت قانونی برای توقف فعالیت‌های غیرمجاز

کامبیز عبداللهی، رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دشتستان، با بیان اینکه فعالیت در حوزه بازیافت نیازمند رعایت ضوابط زیست‌محیطی و اخذ مجوزهای قانونی است، تصریح کرد: برای کارگاه‌های شناسایی‌شده پرونده تشکیل شده و مهلت مشخصی جهت انتقال واحدها به مناطق مجاز یا دریافت مجوزهای لازم تعیین شده است.

تشدید نظارت دستگاه‌های انتظامی و صنفی

در این عملیات، نمایندگان نیروی انتظامی از آمادگی برای پلمب واحدهای متخلف در صورت بی‌توجهی به اخطاریه‌ها خبر دادند. همچنین اتاق اصناف دشتستان با تأکید بر برخورد با مشاغل مزاحم، اعلام کرد واحدهایی که ضوابط صنفی و زیست‌محیطی را رعایت نکنند، با محدودیت‌های قانونی روبرو خواهند شد. شهروندان می‌توانند تخلفات زیست‌محیطی را از طریق شماره ۱۵۴۰ گزارش کنند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *