انرژی‌های تجدیدپذیر

ظرفیت برق تجدیدپذیر ایران؛ مسیر رسیدن به ۷ هزار مگاوات تا پایان تابستان





ظرفیت برق تجدیدپذیر ایران؛ مسیر رسیدن به ۷ هزار مگاوات تا پایان تابستان

۱ تیر ۱۴۰۵، ۹:۵۱

معاون سرمایه‌گذاری سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) اعلام کرد ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از ۵۲۰۰ مگاوات عبور کرده و بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پیش‌بینی می‌شود این ظرفیت تا پایان تابستان به ۷ هزار مگاوات افزایش یابد.

وضعیت فعلی ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر

به گزارش پیام ما ، جعفر محمدنژاد سیگارودی، معاون سرمایه‌گذاری سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، در گفت‌وگویی تلویزیونی از ادامه روند توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور خبر داد.

وی با اشاره به آخرین وضعیت ظرفیت تولید برق از منابع تجدیدپذیر گفت: ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور در حال حاضر از ۵۲۰۰ مگاوات فراتر رفته است و بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، انتظار می‌رود این ظرفیت تا پایان تابستان سال جاری به ۷ هزار مگاوات برسد.

معاون سرمایه‌گذاری ساتبا با تأکید بر برنامه‌های دولت برای توسعه انرژی‌های پاک افزود: توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر یکی از برنامه‌های تکلیفی در حوزه انرژی است و در همین راستا پروژه‌های مختلفی در نقاط مختلف کشور در حال اجرا است.

نقش ساتبا در توسعه انرژی‌های پاک

محمدنژاد سیگارودی همچنین به هدف‌گذاری انجام‌شده برای افزایش ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر اشاره کرد و گفت: در برنامه‌ریزی‌های اولیه پیش‌بینی شده بود ظرفیت منصوبه این نیروگاه‌ها در ابتدای تابستان به ۷ هزار مگاوات برسد، اما به دلیل برخی محدودیت‌ها و وابستگی بخشی از تجهیزات مورد نیاز به زنجیره تأمین، تحقق این هدف با تأخیر مواجه شد.

وی ادامه داد: با وجود این محدودیت‌ها، روند اجرای پروژه‌های مرتبط با توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور همچنان با سرعت در حال پیگیری است و پیش‌بینی می‌شود هدف تعیین‌شده برای دستیابی به ظرفیت ۷ هزار مگاوات تا پایان تابستان محقق شود.

 

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *