آیین تکریم و معارفه مدیرکل حراست شرکت ملی صنایع مس ایران برگزار شد





آیین تکریم و معارفه مدیرکل حراست شرکت ملی صنایع مس ایران برگزار شد

۲۶ بهمن ۱۴۰۴، ۲۳:۰۶

این مراسم با حضور رئیس سازمان حراست کل کشور، معاون هماهنگی حفاظت قوه قضائیه، رییس مرکز حراست وزارت صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران برگزار شد.

هدف حراست؛ صیانت از سرمایه انسانی

رئیس سازمان حراست کل کشور در این مراسم با بیان اینکه شرکت ملی صنایع مس ایران یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های معدنی کشور است، بر اهمیت حفظ و صیانت از نیروی انسانی تأکید کرد و گفت: سرمایه واقعی این شرکت، نیروی انسانی توانمند آن محسوب می‌شود و وظیفه اصلی حراست، حمایت و نگهداشت این سرمایه ارزشمند است.

وی با اشاره به ضرورت همکاری میان بخش‌های مختلف افزود: هدف از استقرار حراست در چنین مجموعه بزرگی، ایجاد تعامل، هم‌افزایی و مشارکت سازنده است تا شرکت از آسیب‌ها مصون بماند و تهدیدها نیز به‌موقع شناسایی و رفع شود.

حراست و اهمیت شفافیت

رییس مرکز حراست وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این مراسم، با تاکید بر اینکه شرکت ملی مس نه‌تنها یک شرکت معدنی بلکه نهادی توسعه‌ساز است، افزود: این شرکت یکی از ستون‌های مهم تاب‌آوری ‌اقتصادی کشور است و نقش حراست در تصمیمات مدیریتی این بنگاه بزرگ صنعتی در شرایط جنگ اقتصادی، بسیار پررنگ است.

وی با تاکید بر اهمیت شفافیت و همچنین همراهی حراست در این زمینه با اطلاعات به‌موقع، قابل اتکا و قابل‌ فهم، تاکید کرد: تصمیم‌گیری مدیران یکی از ملزومات مدیریت شرایط جنگ اقتصادی است و از این‌رو باید تلاش کنیم که مدیران نگران دغدغه‌های ناشی از تصمیمات در شرایط عدم قطعیت نباشند و بتوانند در چارچوب اختیارات خود با هماهنگی دستگاه‌های نظارتی، تصمیمات درستی بگیرند.

حراست از سلامت ساختار سازمانی

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نیز در سخنانی با اشاره به گستردگی عملیات و پیچیدگی فعالیت‌های این مجموعه اظهار داشت: نقش حراست در پیشگیری از آسیب‌ها و صیانت از سلامت ساختار سازمانی کاملاً حیاتی است.

دکتر سیدمصطفی فیض با تأکید بر ضرورت رعایت انضباط سازمانی افزود: هیچ‌گونه سوءجریان یا تخلف برنامه‌ریزی‌شده و سازمان‌یافته در شرکت قابل پذیرش نیست و انتظار می‌رود با تصمیم‌گیری‌های صحیح و به‌موقع، از بروز هرگونه خطا جلوگیری شود.

در پایان این آیین، از خدمات آقای «اشراقی» در دوره مسئولیت تقدیر، و آقای «شهبازی» به‌عنوان مدیرکل دفتر مرکزی حراست شرکت ملی صنایع مس ایران معرفی شد. گفتنی است، وی دارای سوابق طولانی و تجارب ارزشمند در سطوح مدیریتی در این عرصه است.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

خلیج فارس در آستانه موج‌های دو متری

هشدار جوی برای شمال خلیج فارس

خلیج فارس در آستانه موج‌های دو متری

ضرورت پذیرش تنوع حجاب برای حفظ همبستگی

هشدار درباره پیامدهای دوقطبی‌سازی اجتماعی

ضرورت پذیرش تنوع حجاب برای حفظ همبستگی

یزد از خط قرمز گرما عبور کرد؛ سهم ۳۰ درصدی تجهیزات سرمایشی و هشدار ایمنی

مدیریت مصرف انرژی و ایمنی در فصل گرما

یزد از خط قرمز گرما عبور کرد؛ سهم ۳۰ درصدی تجهیزات سرمایشی و هشدار ایمنی

زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری هنوز مشخص نیست

اظهارات سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش درباره کنکور و امتحانات

زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری هنوز مشخص نیست

مهاجرانی: مذاکره نشانه عقب‌نشینی نیست/ وحدت نیازمند هم‌افزایی در عمل است

یادداشت سخنگوی دولت درباره انسجام ملی

مهاجرانی: مذاکره نشانه عقب‌نشینی نیست/ وحدت نیازمند هم‌افزایی در عمل است

سخنگوی دولت: مردم اعتماد ویژه‌ای به سازمان حفاظت محیط زیست دارند / دولت باید بیشتر به مردم گزارش دهد

در جلسه شورای معاونان سازمان حفاظت محیط زیست مطرح شد

سخنگوی دولت: مردم اعتماد ویژه‌ای به سازمان حفاظت محیط زیست دارند / دولت باید بیشتر به مردم گزارش دهد

آماده‌باش صددرصدی هلال‌احمر در پی پیش‌بینی بارش باران و رعدوبرق

هشدار هواشناسی و آمادگی نیروهای امدادی

آماده‌باش صددرصدی هلال‌احمر در پی پیش‌بینی بارش باران و رعدوبرق

خلیج‌فارس و کابوس ناتمام جنـــــگ

جنگ، نشت نفت، آلودگی صوتی و تهدید رادیواکتیو؛ ترکیبی مرگبار برای اکوسیستم شکننده خلیج‌فارس

خلیج‌فارس و کابوس ناتمام جنـــــگ

اعتراض بازنشستگان فولاد اصفهان و تهران به قطع شدن بیمه تکمیلی

اعتراض بازنشستگان فولاد اصفهان و تهران به قطع شدن بیمه تکمیلی

ناگفته‌های بازماندگان  حادثـه بندر رجایی شهر پس از یک سال

ناگفته‌های بازماندگان حادثـه بندر رجایی شهر پس از یک سال