بررسی اصلاحیه قانون شکار و صید در مجلس آینده
9 اسفند 1402، 11:25
معاون محیطزیست طبیعی سازمان حفاظت محیطزیست گفت: قانون شکار و صید در حال بررسی در دولت است و مجلس آینده اصلاحیه این قانون را بررسی خواهد کرد.
به گزارش پیام ما به نقل از ایرنا از سازمان حفاظت محیط زیست، حسن اکبری روز چهارشنبه درباره لزوم شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخاب افراد آگاه و دغدغهمند در حوزه محیط زیست، افزود: بیش از نیم قرن است که در حوزه حیات وحش قانونگذاری نداشتهایم اما در مدت نزدیک به ۲ سال گذشته تصمیم گرفتیم که قوانین موجود را مورد بازنگری جدی قرار دهیم.
او اظهار داشت: در بازنگریهای انجام شده اغلب موارد مطابق با شرایط روز بررسی و اصلاح شد که از جمله مهمترین آنها تخریب زیستگاه، حقابه حیات وحش و جبران خسارت های مرتبط با حیات وحش بوده است.
اکبری با تاکید بر اینکه در این قانون، مشارکت های مردم نیز در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: در این زمینه جلسات متعددی برگزار شد و تمام این موارد چکش کاری شدند و اکنون این لایحه برای ارائه به مجلس در دست دولت قرار دارد و به نظر می رسد یکی از اولین قوانینی که مجلس آینده آن را بررسی خواهد کرد، اصلاحیه قانون شکار و صید خواهد بود.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست بیان کرد: این قانون در بیش از ۵۰ ماده اصلاح و تنظیم شده و برای تنوع زیستی و حیات وحش کشور بسیار سرنوشت ساز است.
اکبری ادامه داد: لازم است مردم توجه داشته باشند و افرادی را در روز رأیگیری مجلس شورای اسلامی انتخاب کنند که آگاهی و علم لازم را برای بررسی مسایل و مشکلات محیط زیست داشته باشند و از این فرصت قانونی برای حفاظت از طبیعت کشور نهایت بهره را ببرند.
او اضافه کرد: انتخاب افرادی که درک درستی از محیط زیست ندارند میتواند منجر به اتخاذ تصمیمات نادرست و آسیب زا در حوزه محیط زیست شود زیرا انتخاب ما سرنوشت محیط زیست و تنوع زیستی کشور را رقم می زند.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست اظهار داشت: به جرات می توان گفت که مسائل و مشکلات محیط زیستی جزو پنج مساله اصلی کشور هستند و با توجه به اینکه تمامی مدیران و مجریان در تمامی حوزه ها تابع قوانینی هستند که در آن حوزه تدوین شده است، ما نیز برای بهبود شرایط در حوزه محیط زیست نیازمند بهبود کیفی قوانین در این حوزه هستیم.
اکبری تاکید کرد: فارغ از همه دیدگاه های مطرح شده در مورد انتخابات، مردم برای حفاظت از سرزمین و بهبود شرایط زیستی در انتخابات شرکت کنند و مولفه آگاهی و حساسیت در حوزه محیط زیست را از جمله شاخصه های اصلی انتخاب خود قرار دهند.
او گفت: بستر توسعه در هر کشور محیط زیست و طبیعت آن کشور است و با توجه به اینکه مولفه های طبیعی کشور در آستانه ها قرار دارند فرصتی برای غفلت وجود ندارد و اگر این دیدگاه وجود نداشته باشد کار ما در آینده سخت تر خواهد بود.
برچسب ها:
نظر کاربران
نظری برای این پست ثبت نشده است.
مطالب مرتبط
توقف صدور چک رمزدار در شبکه بانکی کشور از امروز ۷ مهر
ابلاغ شیوهنامه حفاظت از غارهای کشور توسط سازمان محیط زیست
تشکیل کارگروه ملی جوانان محیط زیست با ۷ کمیته تخصصی
همکاری محیطزیست و دامپزشکی دالاهو برای کنترل بیماریهای مشترک حیاتوحش و دام
برخورد قانونی با متخلفان شکار گراز وحشی در دالاهو
بازسازی آببند تالاب هشیلان با مشارکت جوامع محلی
بازداشت صیادان غیربومی پرندگان شکاری در کرمانشاه
ممنوعیت ساختوساز و تغییر کاربری در منطقه حفاظتشده آقداغ خلخال
کشف ۱۳۰۱ اصله چوب قاچاق توسکا در لاهیجان
پژوهشها اثر محل دفع پسماند آمل را از رودخانه تا مخزن سد هراز بررسی کردند
رد شیرابه عمارت در رودخانه و سد هراز
وب گردی
- بهترین آموزشگاه تیزهوشان کشور کجاست؟
- معرفی طرح های بیمه تکمیلی انفرادی سامان | پوششها و شرایط خرید
- مطالبه گنجاندن حداقل حقوق ۷۰ میلیونی معلمان در بودجه ۱۴۰۶
- درخواست معافیت دانشجویان ممتاز دکتری دانشگاه آزاد اسلامی از آزمون جامع
- درخواست افزودن درس موسیقی در مدارس
- حذف شرط: کد تخفیف اسنپ فود کد تخفیف اسنپ فود
- مطالبه عمومی برای اجرای مصوبات انتقال معادن شیراز
- شناسنامه دار بودن ظروف صنعتی چه نقشی در مدیریت مسئولانه آن ها دارد؟
- قیمت بلیط اتوبوس به مرزهای غربی کشور مشخص شد
- کمک به تأمین مالی یا واردات داروی ELAHERE برای بیماران مقاوم به شیمیدرمانی در سرطان تخمدان بیشتر
بیشترین نظر کاربران
علت تأخیر در واریز حقوق معوقه بازنشستگان تأمین اجتماعی مشخص شد
پربازدیدها
1
رقص سوگوارانه؛ کنشی مقاومتی
2
رقص عزا
3
مبارزه با جستوجوی گنج
4
هوای آلوده با موتورهای منسوخشده و آلاینده خودروهای داخلی
5
گنجِ گمشده زیر چرخ لودرها




دیدگاهتان را بنویسید