مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری: حمایت از زنان نباید در حد شعار باشد





۱۳ بهمن ۱۳۹۴، ۲۳:۰۲

مشاور استاندار کرمان و مدیر کل امور بانوان و خانواده گفت: باور و اعتقاد دولت تدبیر و امید این است که: سازمان های مردم نهاد در حوزه ی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به دولت کمک می کنند.
صبح دیروز فاطمه السادات حسینی در جلسه ی ساماندهی سازمان های مردم نهاد (سمن) و کانون های فرهنگی فعال حوزه ی زنان و خانواده واقع در استانداری کرمان اظهار داشت: دنیا یک فرصت است و بعضی از ما از آن به خوبی استفاده می کنیم. آن بعضی ها شما هستید که به جامعه ی خود بدون هیچ چشم داشتی خدمت می کنید. مشاور استاندار کرمان و مدیر کل امور بانوان و خانواده افزود: در ابتدا شاهد پراکندگی و عدم سازمان دهی سمن ها بودیم اما با اقداماتی به سامان دهی آن ها پرداختیم.
وی گفت: جلساتی با مدیران سمن ها برگزار شد و در برخی از آن ها استاندار کرمان نیز شرکت کرد زیرا باور و اعتقاد دولت تدبیر و امید این است که: سازمان های مردم نهاد در حوزه ی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به دولت کمک می کنند. حسینی خاطر نشان کرد: بخش دولتی با برگزاری کارگاه های آموزشی وظیفه ی خود را انجام داده است. انتظار می رود این آموزش ها به بار نشیند و ngo ها فعالیت خود را به خوبی انجام دهند.
وی گفت: امروزه با تحولات جهانی مواجه هستیم و در بحث شبکه سازی، ngo ها باید هم گام با مدرنیته و بر اساس استانداردهای جهانی پیش بروند. همچنین بین سمن ها باید تعامل برقرار شود و این مشارکت ها باید موثر باشند تا شاهد رشد و شکوفایی در اهداف مشترک باشیم.
وی در ادامه افزود: هدف از این جلسه، شبکه سازی 50 ngo فعال می باشد. بخش دولتی برای بخش غیر دولتی نمی تواند کاری انجام دهد مگر ارائه ی راه کار. یکی از این راه کارها تشکیل شورای مشورتی مرکزی می باشد.
حسینی در ادامه ی بیان اهداف تشکیل جلسه ی مذکور گفت: تشکیل کارگروه های تخصصی از سایر اهداف می باشد. این اهداف باید در فضای مجازی و حقیقی تعریف شوند تا سیاست گزاری صورت گیرد و در پی آن وحدت رویه ای به وجود آید. مشاور استاندار کرمان و مدیر کل امور بانوان و خانواده گفت: سمن ها باید به سمت تخصصی شدن بروند و این امر در شبکه سازی ها و فضای مجازی لحاظ شود تا شاهد تبادل تجربیات و مهارت ها باشیم.
حسینی تاکید کرد: اگر می خواهیم به جامعه ی خود خدمت کنیم باید بدانیم بدون برنامه، تعامل میان دولت و بخش خصوصی، مشورت، هم دلی و وحدت موفق نخواهیم شد و باید از تمام منابع انسانی ارزشمند که صاحب اندیشه هستند استفاده کنیم. مشاور استاندار کرمان و مدیر کل امور بانوان و خانواده در پایان گفت: حمایت از زنان نباید در حد کلام و شعار باشد.
زنان جامعه ی ما می خواهند بدون هیچ چشم داشتی در صحنه های مختلف حضور و فعالیت داشته باشند و خدمت کنند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

در راستای مسئولیت‌های اجتماعی گروه مالی گردشگری صورت می‌گیرد

گشایش پروژه‌های درمانی، حمایتی و اشتغال‌زا در پهنه کرمان

از تکاب برای بچه‌های میناب

کودکان کویر به یاد دانش‌آموزان مدرسه شجره طیبه نقاشی کشیدند

از تکاب برای بچه‌های میناب

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

بی‌توجهی وزارتخانه میراث‌فرهنگی به میراث جهانی کرمان

قنات جهانی گوهرریز ۴ ماه پس از تخریب همچنان مدیر ندارد

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

پیام وزیر فرهنگ برای درگذشت پیشکسوت هنرهای نمایشی استان کرمان

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

بازدید مدیرعامل شرکت ملی مس از پروژه‌های توسعه‌ای مجتمع شهربابک

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

آغاز احداث پروژه ۴۲۰ مگاواتی نیروگاه خورشیدی در سیرجان

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

عضو کمیسیون آب مجلس: انتقال موقت آب از یزد و کرمان کافی نیست؛ اجرای کامل طرح ۲۰۰ میلیون متر مکعبی برای احیای زاینده‌رود ضروری است.

پروژه انتقال آب از دریای عمان به زاینده رود: آینده اصفهان در گرو تکمیل طرح

سوگ مکرر

نگاهی به نمایش «عزادار» و گفت‌وگو با کارگردان اثر

سوگ مکرر

دانش‌آموزان با تهدید سوار ارابه مرگ شدند

فاجعه اتوبوس‌های فرسوده

دانش‌آموزان با تهدید سوار ارابه مرگ شدند

سرقت نسخ خطی وارزشمند موزه شاه نعمت الله ولی

دادستان ماهان خبر داد:

سرقت نسخ خطی وارزشمند موزه شاه نعمت الله ولی

بیشترین نظر کاربران