جمع‌آوری ادوات صید غیرمجاز در سد لتیان





جمع‌آوری ادوات صید غیرمجاز در سد لتیان

19 مهر 1405، 12:46

اداره حفاظت محیط زیست شمیرانات با اجرای عملیات نظارتی، تور و قلاب‌های صید غیرمجاز را در سد لتیان لواسان جمع‌آوری کرد. رضا کرمی، سرپرست این اداره، ضمن تأکید بر ممنوعیت ماهیگیری بدون مجوز در این منطقه، اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر آزاد بودن صید را تکذیب کرد.

مقابله با صید غیرمجاز در سد لتیان

رضا کرمی، سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان شمیرانات، با اشاره به اهمیت حفاظت از زیستگاه‌های آبی گفت: فعالیت صید و ماهیگیری در سد لتیان مستلزم اخذ مجوزهای قانونی از سازمان حفاظت محیط زیست است. در همین راستا، مأموران این اداره ضمن پایش منطقه، اقدام به جمع‌آوری ادوات صید غیرمجاز شامل تور و قلاب از حاشیه سد کردند.

تکذیب شایعات فضای مجازی درباره صید آزاد

وی با اشاره به انتشار برخی مطالب نادرست در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر آزاد بودن ماهیگیری در سد لتیان، تصریح کرد که این ادعاها کذب بوده و مبنای قانونی ندارند. کرمی از شهروندان خواست ضوابط مربوط به صید را تنها از مراجع رسمی دنبال کنند و هشدار داد که انتشار اطلاعات خلاف واقع و تبلیغ فعالیت‌های غیرقانونی می‌تواند پیگرد قضایی داشته باشد.

همکاری شهروندان برای حفاظت از محیط زیست

اداره حفاظت محیط زیست شمیرانات ضمن تأکید بر برخورد قانونی با متخلفان، از شهروندان و گردشگران خواست تا در راستای حفاظت از منابع طبیعی و ذخایر آبزیان، از هرگونه اقدام بدون مجوز در این سد خودداری کرده و موارد تخلف را به مسئولان ذی‌ربط گزارش دهند.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *