پیش‌فروش کامل محصولات سایت پسماند بهشهر تا پایان سال





پیش‌فروش کامل محصولات سایت پسماند بهشهر تا پایان سال

16 مهر 1405، 18:51

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند مازندران از تکمیل ظرفیت پیش‌فروش کود کمپوست و گرانول تولیدی در سایت پسماند بهشهر تا پایان سال جاری به دلیل تقاضای بازار خبر داد.

وضعیت تولید و عرضه محصولات بازیافتی

به گفته مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند مازندران، سایت پسماند بهشهر با ظرفیت تولید روزانه حدود ۱۰ تن، محصولات خود را در سه رده کیفی شامل گرانول، کود درجه یک و کود درجه دو عرضه می‌کند. بر اساس گزارش‌های این سازمان، تمامی ظرفیت تولیدی این واحد برای محصولات گرانول و کود «خط فاین» تا پایان سال جاری پیش‌فروش شده است.

جزئیات آمار فروش و تولید

بررسی آماری عملکرد این سایت در ماه اخیر نشان‌دهنده فروش ۶۰۵ تن محصول بوده که شامل تفکیک زیر است:

  • کود درجه یک: ۲۴۷ تن
  • کود درجه دو: ۳۴۱ تن
  • گرانول: ۱۶ تن

همچنین از ابتدای سال جاری تاکنون، مجموعاً ۳۹ تن گرانول در این مجموعه تولید و به بازار عرضه شده است. فرآیند تولید گرانول در این مرکز با قابلیت سفارش‌سازی از طریق افزودن بنتونیت و گوگرد انجام می‌شود که این امکان، انعطاف‌پذیری محصول نهایی را بر اساس نیاز مشتریان افزایش داده است.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *