حکم پرونده کنسرت کاروانسرای دیرگچین قطعی شد





حکم پرونده کنسرت کاروانسرای دیرگچین قطعی شد

4 مهر 1405، 9:27

دادگاه تجدیدنظر استان قم با رد اعتراض متهمان، رأی بدوی پرونده موسوم به «کنسرت کاروانسرا» را تأیید کرد؛ بر این اساس، پرستو احمدی و هشت تن از عوامل این اجرا به شلاق، ممنوعیت خروج از کشور و محرومیت از فعالیت‌های سمعی و بصری محکوم شدند.

تأیید رأی دادگاه بدوی در مرحله تجدیدنظر

با صدور رأی دادگاه تجدیدنظر استان قم، پرونده قضایی اجرای موسیقی در کاروانسرای دیرگچین به قطعیت رسید. طبق دادنامه صادرشده، پرستو احمدی و هشت نفر از نوازندگان و عوامل تولید این برنامه، هر یک به ۷۴ ضربه شلاق، دو سال ممنوعیت فعالیت در امور سمعی و بصری و دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شدند. با رد تقاضای تجدیدنظرخواهی، این احکام لازم‌الاجرا اعلام شده است.

اتهامات مطرح‌شده در پرونده

اتهامات مندرج در این پرونده شامل «جریحه‌دار کردن عفت عمومی از طریق قبح‌زدایی و هنجارشکنی قواعد عرفی و اخلاقی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی» و «مشارکت در تولید، ارسال، توزیع و انتشار آثار مبتذل» عنوان شده است. مرجع قضایی پس از بررسی لوایح دفاعیه، مدارک موجود را کافی ندانسته و اتهامات کیفرخواست را محرز تشخیص داد.

پیشینه پرونده و محل اجرای برنامه

این پرونده در پی انتشار ویدئویی از یک اجرای موسیقی در آذر ۱۴۰۳ در کاروانسرای تاریخی دیرگچین قم شکل گرفت. مرکز رسانه قوه قضاییه در زمان تشکیل پرونده اعلام کرده بود این برنامه فاقد مجوزهای قانونی لازم بوده و بدون رعایت موازین شرعی ضبط و در بسترهای اینترنتی منتشر شده است. کاروانسرای دیرگچین به عنوان یکی از کاروانسراهای تاریخی ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده است.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *