افتتاح ۴ پروژه گردشگری در کرمانشاه با سرمایه‌گذاری ۳۲۰ میلیارد تومانی





افتتاح ۴ پروژه گردشگری در کرمانشاه با سرمایه‌گذاری ۳۲۰ میلیارد تومانی

۷ شهریور ۱۴۰۵، ۱۵:۵۶

هم‌زمان با هفته دولت، ۴ پروژه تکمیلی حوزه گردشگری استان کرمانشاه شامل ۳ طرح زیرساختی راه دسترسی و یک هتل با حجم سرمایه‌گذاری بیش از ۳۲۰ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید؛ اقداماتی که علاوه بر ایجاد ۱۵ فرصت شغلی مستقیم، مسیر دسترسی گردشگران به مناطق دیدنی نظیر شبانکاره و چشمه ریزه را هموار کرده است.

کیومرث اعظمی، سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمانشاه، از افتتاح طرح‌های جدید زیرساختی و اقامتی در این استان خبر داد. این پروژه‌ها با هدف بهبود تردد گردشگران، رونق اقتصاد بومی و حمایت از تأسیسات گردشگری منطقه به سرانجام رسیده‌اند.

توسعه راه‌های دسترسی به قطب‌های گردشگری استان

بهبود محورهای ارتباطی مقاصد گردشگری از مهم‌ترین بخش‌های این افتتاح‌ها بوده است:

  • مسیر گردشگری شبانکاره (روانسر): با اختصاص ۵ میلیارد تومان اعتبار ملی، بیش از ۹۰ درصد این مسیر که میزبان ۱۲ واحد گردشگری است، زیرسازی و آسفالت شد تا مشکلات تردد گردشگران برطرف شود.
  • مسیر چشمه آب‌گرم و شفابخش «ریزه» (ثلاث باباجانی): با پایان فصل سوم عملیات اجرایی، حدود ۹۰ درصد مسیر دسترسی به این جاذبه طبیعی آسفالت شد. برنامه‌ریزی برای تأمین روشنایی و تکمیل باقی‌مانده مسیر در اعتبارات سال ۱۴۰۵ دنبال می‌شود.
  • افتتاح هتل معین کرمانشاه: این واحد اقامتی یک‌ستاره نیز با هدف تقویت ظرفیت میزبانی از مسافران آماده خدمات‌رسانی شد.

اجرای ۱۳۰ پروژه با سرمایه‌گذاری ۱۰ هزار میلیارد تومانی

اعظمی با اشاره به چشم‌انداز توسعه گردشگری کرمانشاه اظهار کرد: «هم‌اکنون ۱۳۰ پروژه با حجم سرمایه‌گذاری بالغ بر ۱۰ همت در سطح استان در حال اجراست که پس از بهره‌برداری کامل، بیش از ۷۰۰ شغل مستقیم ایجاد خواهد کرد.»

پتانسیل‌های بی‌نظیر گردشگری در غرب کشور

کرمانشاه با دارا بودن بیش از ۴۲۰۰ اثر ملی و ۳ اثر ثبت جهانی (از جمله بیستون و طاق‌بستان) و همچنین جاذبه‌های طبیعی شاخصی نظیر غار قوری‌قلعه، سراب نیلوفر و آبشار پیران، از مهم‌ترین کانون‌های گردشگری تاریخی و طبیعی کشور محسوب می‌شود. تقویت زیرساخت‌های اقامتی و جاده‌ای نقش بسزایی در تحقق توسعه پایدار و حفظ محیط زیست این مناطق ایفا می‌کند.

 

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

پشت فیروزه‌های نقش جهان

گزارش «پیام ما» از مرمت اضطراری کاشی‌کاری‌های مسجد جامع عباسی

پشت فیروزه‌های نقش جهان

دو دهه تلاش برای ساخت جاده بدون ارزیابی

شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور از کریدور جدید در جاده الموت کلاچای خبر می‌دهد محیط‌ زیست و منابع‌ طبیعی از نبود گزارش ارزیابی و مجوز جدید می‌گویند

دو دهه تلاش برای ساخت جاده بدون ارزیابی

احیای تالاب بندعلیخان بر مدار علم

ضرورت تأمین حقابه زیست‌محیطی برای مهار گرد و غبار تهران

احیای تالاب بندعلیخان بر مدار علم

توازن میان توسعه صنعتی و سلامت عمومی

رویکرد جدید محیط‌زیست البرز در صدور مجوزها

توازن میان توسعه صنعتی و سلامت عمومی

ایجاد تعادل میان توسعه صنعتی و حفظ محیط‌زیست

ایجاد تعادل میان توسعه صنعتی و حفظ محیط‌زیست

پایش تخصصی دریاچه‌های تار و هویر

گامی علمی برای حفظ اکوسیستم‌های آبی دماوند

پایش تخصصی دریاچه‌های تار و هویر

ثبت حضور گله قوچ و میش وحشی در منطقه حفاظت‌شده جاجرود

ثبت حضور گله قوچ و میش وحشی در منطقه حفاظت‌شده جاجرود

گام عملی برای احیای تالاب بندعلیخان

بازگشایی انهار سنتی با دستور قوه قضاییه

گام عملی برای احیای تالاب بندعلیخان

تلف شدن ۸ رأس گراز در حادثه ریلی فیروزکوه

هشدار محیط‌زیست درباره ایمن‌سازی خطوط قطار

تلف شدن ۸ رأس گراز در حادثه ریلی فیروزکوه

کاهش ۵ درجه‌ای دمای هوای تهران

وزش باد شدید و رگبار پراکنده در راه است

کاهش ۵ درجه‌ای دمای هوای تهران