انتقال مالکیت دنون لبنی پارس بدون تغییر در فعالیت‌ها و برندها

ساختار سهامداری شرکت دارنده برندهای «دنت» و «دنت پاپ» به بخش خصوصی داخلی واگذار شد





انتقال مالکیت دنون لبنی پارس بدون تغییر در فعالیت‌ها و برندها

30 آذر 1404، 12:00

شرکت دنون لبنی پارس اعلام کرد تغییرات اخیر در ساختار مالکیت این شرکت، صرفاً در سطح سهامداری انجام شده و هیچ‌گونه تغییری در فعالیت‌های عملیاتی، کیفیت محصولات، نیروی انسانی و همکاری‌های تجاری این مجموعه ایجاد نخواهد کرد.

شرکت دنون لبنی پارس، دارنده برندهای شناخته‌شده «دنت» و «دنت پاپ» در بازار لبنیات ایران، در اطلاعیه‌ای رسمی از انتقال مالکیت شرکت به بخش خصوصی داخلی خبر داد. بر اساس این اطلاعیه، در پی تصمیمات اتخاذشده در سطح سهامداری، ساختار مالکیت این شرکت به مدیریت عامل کنونی که مورد اعتماد گروه بین‌المللی دنون است، واگذار شده است.

این شرکت با تأکید بر اصول شفافیت، ثبات و مسئولیت‌پذیری اعلام کرد: این تغییر صرفاً در سطح مالکیت صورت گرفته و هیچ‌گونه تأثیری بر برندها، فعالیت‌های عملیاتی، کیفیت و استانداردهای تولید، توزیع و عرضه محصولات نخواهد داشت. همچنین، وضعیت نیروی انسانی، حفظ اشتغال کارکنان و تداوم همکاری با شرکای تجاری بدون تغییر باقی می‌ماند.

دنون لبنی پارس در ادامه این اطلاعیه تأکید کرده است که فرآیندهای تولید، کنترل کیفیت و عرضه محصولات همچنان مطابق استانداردهای پیشین و رویه‌های حرفه‌ای جاری انجام می‌شود و مصرف‌کنندگان می‌توانند با اطمینان کامل، همان سطح کیفیت و سلامت محصولات را تجربه کنند.

بر اساس اعلام این شرکت، دنون لبنی پارس با بیش از دو دهه فعالیت مستمر در ایران، همواره تلاش کرده است ثبات عملیاتی خود را حفظ کرده و در شرایط مختلف اقتصادی و صنعتی، بدون وقفه به فعالیت‌های تولیدی و تأمین بازار ادامه دهد. این رویکرد پایدار، پس از تغییر ساختار مالکیت نیز با همان تعهد و مسئولیت اجتماعی دنبال خواهد شد.

در پایان این اطلاعیه آمده است که دنون لبنی پارس همچنان خود را متعهد به حفظ اعتماد مصرف‌کنندگان، تأمین محصولات سالم و باکیفیت و رعایت حقوق تمامی ذی‌نفعان می‌داند و مسیر فعالیت خود را با ثبات کامل و نگاه بلندمدت ادامه خواهد داد.

 

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *