مدیرعامل شرکت ملی مس خبر داد؛ پیمانکاران کم‌توان از پروژه‌های ملی کنار می‌روند

عبور از گلوگاه‌های اجرایی و تعیین‌تکلیف پروژه‌های حیاتی تغلیظ ۳ و ۴ مجتمع مس سرچشمه





مدیرعامل شرکت ملی مس خبر داد؛ پیمانکاران کم‌توان از پروژه‌های ملی کنار می‌روند

۳۰ آذر ۱۴۰۴، ۹:۳۶

مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با تأکید بر اولویت ساماندهی طرح‌های توسعه‌ای اعلام کرد: پیمانکارانی که فاقد توان فنی، اجرایی و مدیریتی لازم باشند، بدون هیچ‌گونه اغماضی از پروژه‌های ملی مس خلع ید خواهند شد.

دکتر سیدمصطفی فیض در جلسه کنترل پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی صنایع مس ایران که در شرکت متمم برگزار شد، با اشاره به اهمیت راهبردی طرح‌های توسعه‌ای، اظهار کرد: این پروژه‌ها در اولویت نخست هیأت‌مدیره قرار دارند و به‌صورت مستمر پایش می‌شوند تا گلوگاه‌های موجود در سطوح مختلف اجرایی، مدیریتی و اداری شناسایی و برای رفع آن‌ها تصمیمات عملیاتی و اثربخش اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه گستردگی پروژه‌های ملی مس نیازمند بازنگری در شیوه‌های مدیریتی است، تصریح کرد: حجم بالای طرح‌های در دست اجرا ایجاب می‌کند یک نظام جدید، دقیق و هوشمند برای کنترل و مدیریت پروژه‌ها مستقر شود. بر همین اساس و در چارچوب تغییرات اخیر، شرکت «متمم» به‌عنوان نماینده و راهبر پروژه‌ها مأمور اجرای اصلاحات ساختاری شده است تا مدیریت پروژه‌ها با بهره‌گیری از ابزارها و روش‌های نوین انجام گیرد.

مدیرعامل شرکت ملی مس با تأکید بر جدیت این رویکرد افزود: بخشی از تأخیرها و گلوگاه‌ها ناشی از بروکراسی‌های حاکم بر نظام اجرایی کشور است، اما بخش مهمی نیز به توان فنی، مهندسی و مدیریتی پیمانکاران بازمی‌گردد. این موضوع با تمرکز ویژه در حال پیگیری است و انتظار می‌رود پیمانکاران خود را با رویکرد جدید شرکت هماهنگ کرده و نسبت به جبران انحرافات زمانی و اجرایی اقدام کنند.

دکتر فیض با بیان اینکه ملی مس و شرکت متمم یک پیکره واحد محسوب می‌شوند، خاطرنشان کرد: در صورت ناتوانی پیمانکاران در اصلاح روند اجرا، بدون هیچ‌گونه ملاحظه‌ای تصمیمات قاطع از جمله خلع ید اتخاذ خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به وضعیت متفاوت طرح‌ها عنوان کرد: برخی پروژه‌ها طی ماه‌های اخیر وارد مسیر مطلوب‌تری شده‌اند، اما برخی دیگر همچنان با مشکلات بنیادین مواجه‌اند و نیازمند تصمیمات جدی هستند. در این میان، پروژه‌های تغلیظ ۳ و ۴ مجتمع مس سرچشمه از طرح‌های حیاتی شرکت به‌شمار می‌روند که با وجود برخی دست‌اندازهای اجرایی، با پیگیری در سطوح مدیریتی و نظارتی، تعیین‌تکلیف شده‌اند تا مسیر اجرای آن‌ها با قدرت ادامه یابد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

محدودیت واردات، مانع توسعه تجهیزات کم‌مصرف

در نشست خبری «آیین پایان طرح تعویض ۱۰ هزار دستگاه الکتروموتور کولر آبی» عنوان شد

محدودیت واردات، مانع توسعه تجهیزات کم‌مصرف

شبکه برق خوزستان زیر فشار گرمای بی‌سابقه

دعوت از شهروندان برای مدیریت مصرف

شبکه برق خوزستان زیر فشار گرمای بی‌سابقه

صرفه‌جویی کلان در مصرف برق با طرح مشترک فراجا و ساتبا

تعویض ۱۰ هزار موتور کولر آبی

صرفه‌جویی کلان در مصرف برق با طرح مشترک فراجا و ساتبا

آتش‌سوزی در ۱.۵ هکتار از جنگل‌های بهشهر مهار شد

باز هم احتمال عامل انسانی

آتش‌سوزی در ۱.۵ هکتار از جنگل‌های بهشهر مهار شد

کشف سلاح و لاشه ۳ پرنده حمایت‌شده

توقیف خودروی شکارچی در باشت

کشف سلاح و لاشه ۳ پرنده حمایت‌شده

هوشمندسازی صنعت آب و برق با راه‌اندازی «سامانه جامع پایش» + اینفوگرافی

مدیریت داده‌محور منابع کشور

هوشمندسازی صنعت آب و برق با راه‌اندازی «سامانه جامع پایش» + اینفوگرافی

جمع‌آوری ۳۰۰ متر تور غیرمجاز در سد شهدای گمنام

عملیات شبانه محیط‌زیست سرپل‌ذهاب

جمع‌آوری ۳۰۰ متر تور غیرمجاز در سد شهدای گمنام

تحول دیجیتال در انرژی‌های تجدیدپذیر

هوش مصنوعی هزینه‌های ساتبا را ۲۰ درصد کاهش می‌دهد

تحول دیجیتال در انرژی‌های تجدیدپذیر

آغاز مراحل نهایی رهاسازی در زیستگاه تاریخی

مارال به ارسباران بازمی‌گردد

آغاز مراحل نهایی رهاسازی در زیستگاه تاریخی

پرداخت خسارت ۱۳۸ هزار میلیاردی

دادگاه حقوقی تهران علیه نهاد ریاست‌جمهوری

پرداخت خسارت ۱۳۸ هزار میلیاردی