قطع حدود ۱۶۰۰درخت بلوط در «جوزار» شهرستان بویراحمد





قطع حدود ۱۶۰۰درخت بلوط در «جوزار» شهرستان بویراحمد

۲۷ خرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۳

معاون قضایی دادگاه های عمومی و انقلاب یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از قطع ۱۳۰۰ تا ۱۶۰۰ درخت بلوط در یکی از مناطق شهرستان بویراحمد خبر داد.

به گزارش پیام ما به نقل از ایسنا «علیرضا بهنام» در تشریح جزئیات این خبر گفت: به دنبال مطرح شدن یک فقره پرونده از سوی اشخاصی در منطقه «جوزار» بخش کبگیان از توابع شهرستان بویراحمد به همراه نماینده حقوقی و بازرس منابع طبیعی استان جهت جلوگیری از زمین خواری به محل مورد نظر اعزام شدیم که در بازدید از محل مشاهده شده که یک نفر بین ۱۳۰۰ تا ۱۶۰۰ درخت بلوط را در عرصه‌های منابع ملی و منابع طبیعی جهت زمین خواری و تبدیل به باغ قطع کرده است.

او اظهارکرد: با توجه به عکس‌های هوایی سال‌های ۲۰۱۰ و ۲۰۱۳ و تطبیق آنها با سالهای ۲۰۱۷ و ۲۰۱۹ و بررسی‌های صورت گرفته آنچه که مشاهده شده و مشخص است در سایه بی‌توجهی متولیان امر بین ۱۳۰۰ تا ۱۶۰۰ درخت بلوط که ریشه و تنه این درختان در لابه لای نهال‌های مثمر کاشته شده بصورت واضح، مشخص و مشاهده شده‌اند.

معاون قضایی دادگاه‌های عمومی و انقلاب یاسوج عنوان کرد: در این خصوص تخلف منابع طبیعی استان به بازرسی کل استان و دادستانی یاسوج، مرکز استان بدلیل عمل نکردن به وظیفه خود و سهل انگاری مسئولان مربوطه در این رابطه گزارش شده است.

بهنام بیان کرد: این موضوع زمین‌خواری و تخریب عرصه‌های جنگلی در حالی در جوار سد «چیتاب» اتفاق افتاد که یک واحد از یگان حفاظت منابع طبیعی در جوار این منطقه مستقر است.

همچنین سرهنگ ابراهیم جانی نسب، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در ادامه به خبرنگار ایسنا گفت: این مورد زمین خواری و قطع درختان بلوط به مساحت ۱۶ هکتار را در منطقه جوزار بخش کبگیان شهرستان بویراحمد بررسی کرده‌ایم که برای متخلف پرونده تشکیل شده و به مراجع قضایی معرفی شده که از طریق دستگاه قضایی در حال پیگیری است.

او اظهارکرد: این زمین خواری و تخریب منابع طبیعی در سال‌های گذشته رخ داده، البته درختان قطع شده و تخریب شده شمارش شده‌اند و هم اکنون درختان کاشته شده ثمر و میوه داده‌اند.

جانی نسب بیان کرد: جریمه قطع هر درخت بلوط با توجه به قُطر درختان از دو میلیون تومان تا ۳۰۰ میلیون تومان است.

لازم به ذکر است که ورود دستگاه‌های نظارتی جهت بررسی این زمین خواری و بررسی و پیگیری از موارد مشابه ضروری به نظر می‌رسد.

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مرتبط

خلیج فارس در آستانه موج‌های دو متری

هشدار جوی برای شمال خلیج فارس

خلیج فارس در آستانه موج‌های دو متری

ضرورت پذیرش تنوع حجاب برای حفظ همبستگی

هشدار درباره پیامدهای دوقطبی‌سازی اجتماعی

ضرورت پذیرش تنوع حجاب برای حفظ همبستگی

یزد از خط قرمز گرما عبور کرد؛ سهم ۳۰ درصدی تجهیزات سرمایشی و هشدار ایمنی

مدیریت مصرف انرژی و ایمنی در فصل گرما

یزد از خط قرمز گرما عبور کرد؛ سهم ۳۰ درصدی تجهیزات سرمایشی و هشدار ایمنی

زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری هنوز مشخص نیست

اظهارات سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش درباره کنکور و امتحانات

زمان دقیق برگزاری کنکور سراسری هنوز مشخص نیست

مهاجرانی: مذاکره نشانه عقب‌نشینی نیست/ وحدت نیازمند هم‌افزایی در عمل است

یادداشت سخنگوی دولت درباره انسجام ملی

مهاجرانی: مذاکره نشانه عقب‌نشینی نیست/ وحدت نیازمند هم‌افزایی در عمل است

سخنگوی دولت: مردم اعتماد ویژه‌ای به سازمان حفاظت محیط زیست دارند / دولت باید بیشتر به مردم گزارش دهد

در جلسه شورای معاونان سازمان حفاظت محیط زیست مطرح شد

سخنگوی دولت: مردم اعتماد ویژه‌ای به سازمان حفاظت محیط زیست دارند / دولت باید بیشتر به مردم گزارش دهد

آماده‌باش صددرصدی هلال‌احمر در پی پیش‌بینی بارش باران و رعدوبرق

هشدار هواشناسی و آمادگی نیروهای امدادی

آماده‌باش صددرصدی هلال‌احمر در پی پیش‌بینی بارش باران و رعدوبرق

خلیج‌فارس و کابوس ناتمام جنـــــگ

جنگ، نشت نفت، آلودگی صوتی و تهدید رادیواکتیو؛ ترکیبی مرگبار برای اکوسیستم شکننده خلیج‌فارس

خلیج‌فارس و کابوس ناتمام جنـــــگ

اعتراض بازنشستگان فولاد اصفهان و تهران به قطع شدن بیمه تکمیلی

اعتراض بازنشستگان فولاد اصفهان و تهران به قطع شدن بیمه تکمیلی

ناگفته‌های بازماندگان  حادثـه بندر رجایی شهر پس از یک سال

ناگفته‌های بازماندگان حادثـه بندر رجایی شهر پس از یک سال