تکذیب گزارش‌های مربوط به ورود گروه‌های مسلح به کشور توسط نهاد امنیتی





تکذیب گزارش‌های مربوط به ورود گروه‌های مسلح به کشور توسط نهاد امنیتی

11 مهر 1405، 9:27

یک منبع امنیتی گزارش‌های منتشرشده در برخی رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی مبنی بر ورود گروه‌های مسلح آموزش‌دیده به کشور و استقرار آن‌ها را تکذیب کرد و اخبار امنیتی را صرفاً وابسته به مجاری رسمی دانست.

تکذیب ادعاهای امنیتی در فضای مجازی

در پی انتشار شایعاتی مبنی بر ورود گروه‌های مسلح به کشور و استقرار آنان در برخی محلات، یک منبع امنیتی ضمن بی‌اعتبار خواندن این مطالب، آن‌ها را حاصل دیدگاه‌های شخصی دانست. وی تأکید کرد که چنین ادعاهایی فاقد هرگونه سندیت است و با هدف تشویش اذهان عمومی منتشر شده است.

لزوم پیگیری اخبار از مراجع رسمی

این مقام امنیتی با تأکید بر اینکه اخبار حوزه امنیت تنها از طریق مجاری رسمی و نهادهای ذی‌صلاح منتشر می‌شود، از فعالان فضای مجازی و رسانه‌ها خواست از بازنشر مطالب تأیید نشده خودداری کنند. وی همچنین خاطرنشان کرد که نیروهای امنیتی و انتظامی کشور به‌طور مستمر تحرکات را رصد می‌کنند و اطلاعیه‌های ضروری در صورت نیاز، از طریق رسانه‌های رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

منبع :تسنیم

به اشتراک بگذارید:





نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *