سایت خبری پیام ما آنلاین | خبر

خبر





۹ اسفند ۱۳۹۴، ۲۲:۳۹

میزبانی جاده بهار نارنج جنوب کرمان از مسافران نوروزی
معاون میراث فرهنگی کرمان گفت: مسیر ۳۰۰ کیلومتری جاده بهار نارنج که شهرستان‌های جیرفت، عنبر آباد، کهنوج، منوجان و حاشیه آن را در بر می‌گیرد در ایام نوروز میزبان گردشگران نوروزی است. به گزارش مهر محمد جهانشاهی اظهار کرد: در جلسه مشترک معاونت گردشگری با شهرداران پنج شهر جنوبی استان کرمان که به میزبانی نمایندگی میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهنوج برگزار شد، برنامه‌های نورزی این مناطق مورد بررسی قرار گرفت. به گفته معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان مسیر ۳۰۰ کیلومتری جنوب استان که شهرستان‌های جیرفت، عنبر آباد، کهنوج، منوجان و حاشیه آن را در بر می‌گیرد با توجه به شرایط اقلیمی و منحصر بفردی که در ایام نوروز دارد یکی از بهترین مسیرهای نوروزی کشور محسوب می‌شود. وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به توسعه زیرساخت‌ها به خصوص دو بانده شدن مسیر، افزایش خدمات پذیرایی و رفاهی و نیز اقامتی می‌تواند گردشگران بیشتری را نسبت به گذشته در مسیر قطب بزرگ ساحلی جنوب کشور، میزبانی کند. جهانشاهی راهنمایی گردشگران را به سمت جاه بهار نارنج را یکی از الویت های اداره کل میراث فرهنگی در نوروز ۹۵ دانست.

ممنوعیت تردد دام در جنوب کرمان تا اطلاع ثانوی
معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی جنوب کرمان گفت: به دلیل مشاهده کانون‌هایی از بیماری تب برفکی و در راستای جلوگیری از شیوع بیماری، تردد دام در منطقه جنوب کرمان تا اطلاع ثانوی ممنوع است. به گزارش خبرگزاری فارس خوبیار مشایخی صبح دیروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: به دلیل مشاهده کانون‌هایی از بیماری تب برفکی در منطقه جازموریان و رودبار جنوب و در راستای جلوگیری از شیوع بیماری، تردد دام در منطقه جنوب کرمان تا اطلاع ثانوی ممنوع است. معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی جنوب کرمان بیان کرد: طی روزهای اخیر واکسیناسیون جامع علیه این بیماری در مناطق حساس و کانون‌های بیماری و شعاع قرنطینه آنها توسط اکیپ‌های دامپزشکی جنوب صورت گرفته است. مشایخی عنوان کرد: تب برفکی بیماری ویروسی به شدت واگیردار است که علاوه بر کاهش تولید موجب مرگ و میر در حیوانات جوان می‌شود. تب برفکی یا «بیماری دهان و پا» یک بیماری عفونی و گاهی کشنده ویروسی است که که موجب بیمار شدن حیوانات زوج سم از جمله گاو اهلی و اعضای خانواده-گاوسانان می‌شود.

تقدیر فرماندار رفسنجان از خدمات موسسه خیّرین گمنام
فرماندار رفسنجان گفت: خیریه خیّرین گمنام رفسنجان به عنوان یکی از سازمانهای مردم نهاد در امور خیریه ظرف چند سالی که در رفسنجان راه اندازی شده است منشأ خدمات خوبی از جمله در حوزه کارآفرینی برای زنان بی سرپرست یا سرپرست خانوار بوده است. به گزارش ایسنا حمید ملانوری در بازدید از فضای جدید در حال ساخت موسسه خیریه خیّرین گمنام رفسنجان اظهار کرد: در راستای اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری ابلاغ فرمودند و نیاز جامعه برای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی خانوارها، این کار الگوی خیلی مناسبی است که در طول چند سال گذشته توسط این خیریه راه اندازی شده است. وی تصریح کرد: از ابتدای کار چون مجموعه خیریه بوده و با نیت خیرخواهانه ای که موسسین و متولیان این موسسه داشتند و از طرفی چون از ابتدای کار سرمایه لازم برای ایجاد فضاهای کارگاهی نداشتند با همان وسعت کم در قالب کارگاههای کوچک تولیدی پوشاک برای خانمهایی که به این کار علاقمند هستند یا می خواهند خیاطی را یاد بگیرند در این زمینه کار خود را شروع کردند.

بهبود صنایع مس کشور با استفاده از جذب منابع مالی بین‌المللی
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران گفت: مس جزو صنایع کم تکرارپذیر است و ازنظر اقتصادی، فنی و تکنولوژی به حضور سایر شرکت‌های بین‌المللی نیاز دارد. به گزارش ایسنا احمد مرادعلیزاده با بیان اینکه صنعت کشور نیاز به جذب منابع مالی دارد و صنعت مس نیز از این قاعده مستثنی نیست گفت: شرکت‌های بزرگ این صنعت، در همه نقاط دنیا با سرمایه‌گذاری‌های مشترک به شرکت‌های محلی وارد شده‌اند و توانسته‌اند بازدهی آن‌ها را با دانش فنی بهتر و برتر و همچنین استفاده از رویه‌های اجرایی به‌روز صنعت را بهبود بخشیده و اقتصادی‌تر کنند. مرادعلیزاده با تأکید بر اینکه ما نیز از این قاعده مستثنی نیستیم، تصریح کرد: علاوه بر استفاده از منابع مالی ارزان‌قیمت و منابعی که در نقاط مختلف دنیا موجود است، علاقه‌مندیم تا با سرمایه‌گذاری بتوانیم زیرساخت‌ها را اصلاح کرده و پتانسیل‌های جدید در این حوزه را کشف کنیم. وی افزود: طی ایام مذاکرات هسته‌ای کشورهای زیادی برای مذاکره با ما قدم پیش گذاشته‌اند و اعلام آمادگی کرده‌اند که بیش از 90 درصد شرکت‌ها برای محک و ارزیابی به بازار می‌آیند و وضعیت و زیرساخت‌ها و نحوه همکاری‌های آینده درزمینه مشارکت و سرمایه‌گذاری را رصد می‌کنند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *