سایت خبری پیام ما آنلاین | وزارت جهاد کشاورزی مجدداً مرتکب اشتباه شد

سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس:

وزارت جهاد کشاورزی مجدداً مرتکب اشتباه شد





وزارت جهاد کشاورزی مجدداً مرتکب اشتباه شد

۲۵ آبان ۱۴۰۱، ۹:۱۳

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت جهاد کشاورزی به جای حمایت از کشاورزان با تصمیمات نابجا و بخشنامه‌ها اقدام به نابودی کشاورزان کرده است.
به گزارش ایسنا، ذبیح‌الله اعظمی نماینده جیرفت و عنبرآباد و سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس در جلسه روز سه‌شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی در تذکری بیان کرد: معاون توسعه بازرگانی وزارتخانه اقدام به صدور بخشنامه‌ای برای ممانعت از صدور پیاز به میزان ۱۲۰ درصد، سیب‌زمینی ۷۰ درصد و گوجه‌فرنگی غیرگلخانه‌ای ۱۰۰ درصد کرده است؛ این برای دومین مرتبه است که وزارت جهاد کشاورزی مرتکب چنین اشتباهی می‌شود؛ این اقدام بر خلاف مصوبه مجلس یعنی بند (ش) تبصره (۸) بودجه ۱۴۰۱ است؛ طبق قانون باید از ۶ ماه قبل این موضوع به اطلاع کشاورزان و تولیدکنندگان می‌رسید.
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه آقای وزیر و معاونان او ابتدا باید قوانین را خوانده و سپس بخشنامه صادر کنند، گفت: اینکه مجلس قانون تمرکز را از وزارت صمت به جهاد کشاورزی منتقل کرد، برای حل همین مشکلات بود؛ این موضوع برای این بود که تصمیمات غیرمنطقی و غیرمنصفانه برای کشاورزان گرفته نشود، اما خود وزارت جهاد کشاورزی بدتر کمر کشاورز را می‌شکند و باید پاسخ دهد این چه تصمیماتی است که برای بخش کشاورزی گرفته می‌شود.
اعظمی کمبود کودهای پتاس و فسفات و همچنین قیمت نجومی آن در بازار آزاد و عدم استمهال وام‌های کشاورزی را خلاف مصوبه مجلس و درخواست نظام عنوان کرد و گفت: رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس تاکنون بیش از ۴۲ مورد نامه برای حل مشکلات کشاورزی به رئیس جمهور داده است؛ بنابراین امیدواریم وزیر کشاورزی و معاون توسعه بازرگانی او، به موضوع دقت کنند.
نماینده میانه در مجلس شورای اسلامی نیز در این باره گفت: وزارت کشاورزی تضمین‌های لازم را برای خرید محصولات کشاورزی بدهد تا جلوی خروج ارز و بروز مشکلات امنیت غذایی گرفته شود.
مهدی اسماعیلی در تذکری به وزیر کشاورزی افزود: اگر با جدیت به دنبال تحول در حوزه کشاورزی هستید باید اولویت‌هایی به کشاورزان و دامداران در نظر بگیرید. او ادامه داد: ۱۷۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و ۳۰ هزار کشاورز و باغدار در شهرستان میانه است. این افراد برای مکانیزه کردن کشاورزی تراکتور خریدند اما با مشکلاتی مواجه شده که باید رفع شود.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *