سایت خبری پیام ما آنلاین | ۱۵۰۰ شهر با تنش آبی روبه‌رو هستند

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور اعلام کرد

۱۵۰۰ شهر با تنش آبی روبه‌رو هستند





۱۵۰۰ شهر با تنش آبی روبه‌رو هستند

۲۱ آبان ۱۴۰۱، ۱۰:۰۴

همدان معاون وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور از وجود ۲۰ هزار روستا در سطح کشور خبر داد که آبرسانی نشدند و با تنش آبی روبه‌رو هستند. وی گفت: از این تعداد آبرسانی ۱۰ هزار روستا در قالب طرح محرومیت زدایی در حال انجام است.
اتابک جعفری‌لور افزود: از این تعداد، هفت هزار روستا توسط سپاه پاسداران و سه هزار روستا با کمک و همت خیران ظرف دو سال آینده آبرسانی خواهند شد.
جعفری‌لور با بیان اینکه سال آینده آبرسانی ۱۰ هزار روستای دیگر نیز آغاز می شود، ادامه داد: آبرسانی به روستاهای ملایر را نیز در قالب جهاد آبرسانی انجام می دهیم و تا پایان دولت در فازهای مختلف آبرسانی خواهند شد.
او با عذرخواهی از مردم استان همدان بابت مشکلات ایجاد شده برای آب شرب در ماه‌های اخیر، گفت: تلاش کردیم با وجود خشکسالی ها و کمبود بارش ها، با یک برنامه ریزی منسجم، از قطعی آب در شهرها و روستاها جلوگیری کنیم.
جعفری‌لور تنش آبی ایجاد شده در همدان را خارج از اراده شرکت آب و فاضلاب کشور دانست و با تاکید بر اینکه تلاش کردیم پروژه انتقال آب به همدان در کمترین زمان ممکن انجام شود، گفت: یکی از نگرانی های امروز مردم، همین پروژه های بر زمین مانده است.
او با بیان اینکه در طول سال حدود ۱۵۰۰ شهر کشور با تنش آبی مواجه هستند، ادامه داد: در این شهرها تلاش می‌کنیم با جلوگیری از قطعی آب، با کیفیت‌ترین آب را به مردم تحویل دهیم.
جعفری‌لور تاکید کرد: همه ما مدیون شهدایی چون شهید «علی نظری» هستیم که ریشه نظام را با خون خود آبیاری کردند پس شایسته نیست که با کم کاری، فرصت خدمتگزاری را از دست دهیم.
معاون وزیر نیرو به ضرورت جهاد تبیین توسط مدیران به موازات انجام وظایف اداری و سازمانی اشاره و بیان کرد: تعداد اندکی با برنامه ریزی منسجم استکبار، در خیابان ها اغتشاش می کنند و ممکن است عده ای از مردم تحت تاثیر این افراد قرار گیرند بنابراین جهاد تبیین ضروری است.
وی با اشاره به تعریف پروژه های ویژه ای در سراسر کشور، اظهار کرد: این پروژه ها در برخی استان ها مانند همدان به علت شرایط خاص، ویژه‌تر تعریف شدند تا سریع‌تر به نتیجه برسند.
جعفری‌لور ادامه داد: پروژه انتقال آب از سد کلان به ملایر که فاز نخست آن اجرا شده است نیز جزء پروژه های ویژه شرکت آب و فاضلاب است.
او پروژه فاضلاب های شهری را یکی از بحث های جدی در شهرها دانست و مطرح کرد: در تمام کشور برنامه منسجمی برای اجرای پروژه فاضلاب های شهری تعریف کردیم. مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور افزود: یکی از این برنامه ها تخصیص اعتبار برای جایگزین کردن آب در اختیار سرمایه گذاران بخش خصوصی با منابع آبی جایگزین مانند پساب فاضلاب ها و آب شور است.
او از پیش‌بینی اعتبار مناسب در این راستا برای شهرستان ملایر خبر داد و بیان کرد: از محل ماده ۵۶، ۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای این حوزه پیش بینی شده است که تلاش می کنیم این اعتبار را به ۱۵۰ میلیارد تومان برسانیم.
جعفری‌لور با بیان اینکه ۲۵ میلیارد تومان ردیف اعتباری نیز برای استفاده از پساب فاضلاب ها پیش بینی شده است که با همت نمایندگان مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تخصیص می‌یابد، افزود: با تخصیص این اعتبارات می‌توانیم ظرف دو سال پروژه فاضلاب ملایر را به جاهای خوبی برسانیم.
معاون وزیر نیرو استفاده از پساب فاضلاب را فرصت خوبی برای توسعه شهرستان دانست و خاطرنشان کرد: در حال حاضر شرایط آبی کشور، شرایط خوبی نیست پس ضروری است با کمک و همکاری مردم و همه دستگاه ها، از شرایط کم آبی به بهترین وجه عبور کنیم.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

بارش برف و باران امروز ادامه دارد

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

۲۲ استان کشور تا پایان هفته بارش برف و باران سنگین را تجربه می‌کنند

انسداد راه دسترسی ۱۶۰ روستای لرستان

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

گزارش «پیام ما» از نشست بررسی کاربرد فناوری‌های نوین در صنایع خلاق

اکوسیستم استارتاپی عامل آشتی کسب‌وکاری مردم و نوآوران

مسافران قطار مرگ

گروهی از زنان مکزیک جان خود را برای رساندن غذا به مهاجران به خطر می‌اندازند

مسافران قطار مرگ

چتر سیاه بر آسمان اهواز

دود نیشکرهای سوخته هوای خوزستان را آلوده کرد

چتر سیاه بر آسمان اهواز

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

کشمکش‌ بین ارگان‌های دولتی و تولیدکنندگان کمبود شیرخشک را تشدید کرد

مداخلهٔ بی‌نتیجهٔ دولت در بازار شیرخشک

موضع‌گیری دوگانه  دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

وزیر نیرو و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با معاون رئیس‌الوزرای طالبان دیدار کردند

موضع‌گیری دوگانه دربارهٔ حقابهٔ هیرمند

میراث «غزه» زیر بمباران

فعالان جهانی هشدار می‌دهند

میراث «غزه» زیر بمباران

فصل انارچینی

پیگیری برای ثبت یک میراث ناملموس ادامه دارد

فصل انارچینی

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

بیماران «آتروفی عضلانی نخاعی» معطل پاس‌کاری وزارت بهداشت برای تدوین پروتکل‌های توزیع دارو هستند

توزیع قطره‌چکانی دارو‌های بیماران SMA

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *