سایت خبری پیام ما آنلاین | اظهار نگرانی استادان بسیجی درباره فضای مجازی

در نامه‌ای با طرح ادعا‌های عجیب خطاب به روسای قوای سه گانه اعلام شد

اظهار نگرانی استادان بسیجی درباره فضای مجازی

امضا‌کنندگان نامه مدعی شده‌اند: بی‌عفتی، بی‌­غیرتی، بی‌اعتمادی، ناامنی، ترور، قتل، روابط نامشروع، سقط جنین، خودکشی، کلاهبرداری و دستبرد به جان و مال مردم شریف کشورمان ریشه در فضای مجازی دارد





اظهار نگرانی استادان بسیجی درباره فضای مجازی

۱ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۱:۱۰

در روزهایی که جامعه مدنی و بسیاری از کارشناسان حوزه های اقتصاد و فناوری نگران تصویب طرح موسوم به «صیانت از فضای مجازی» هستند، خبرگزاری ایسنا گزارش کرده که 2500 استاد بسیجی در نامه‌ای به روسای قوای سه‌گانه نسبت به وضعیت حاکم بر فضای مجازی و تاثیر آن بر امنیت روانی و اخلاقی جامعه اسلامی هشدارداده‌اند.
امضا‌کنندگان این نامه که اسامی‌شان منتشر نشده نوشته‌اند: «ما امضاکنندگان این نامه متشکل از اعضای هیات علمی بسیجی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور مراتب نگرانی و دغدغه خود از وضعیت حاکم بر فضای مجازی را به استحضار رسانده و نسبت به ادامه این وضعیت و تاثیر آن بر امنیت روانی و اخلاقی جامعه اسلامی هشدار می‌دهیم. چراکه بسیاری از مشکلات فرهنگی، اجتماعی و حتی سیاسی و امنیتی کشور ناشی از فضای رها شده مجازی است اما متاسفانه در حال حاضر حکمرانی در کشور منحصر به فضای حقیقی بوده و حال آنکه مدیریت فضای حقیقی بدون سر و سامان دادن به فضای مجازی ممکن و میسر نیست. این درحالیست که تمامی نظامات سیاسی دنیا که در این زمینه پیشتاز و پیشگام بوده و ژست آزادی به خود گرفته‌اند، جهت کاهش عوارض فضای مجازی و مدیریت آن دارای قوانین و مقررات متناسب با اقتضائات فرهنگی و ایدئولوژی خویش می‌باشند». استادان بسیجی در این نامه در اظهار نظری عجیب اعلام کرده‌اند: «فراگیری و گسترش بسیاری از ناهنجاری‌های فرهنگی، بزه‌های اجتماعی، فروپاشی خانواده، فساد اخلاقی، هتک حرمت، گسترش اعتیاد، اشاعه فحشاء، بی‌عفتی، بی‌­غیرتی، بی‌اعتمادی، ناامنی، ترور، قتل، روابط نامشروع، سقط جنین، خودکشی، کلاهبرداری و دستبرد به جان و مال مردم شریف کشورمان ریشه در فضای مجازی دارد». آنها در ادامه موضع نهادهای مسئول را هم سوال‌برانگیز ارزیابی کرده‌اند: «نهادهای متولی مستقیم و غیرمستقیم این فضا از شورای عالی فضای مجازی، دستگاه‌های دولتی و حاکمیتی، تا نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مسئولان قضایی کشور به گونه‌ای به تماشای این صحنه نشسته‌اند که برای هر بیننده‌ای سوال برانگیز است؟ چرا که این همه مماشات و سهل‌انگاری در این خصوص یا ناشی از فقدان اهتمام و اراده لازم جهت مدیریت آن صورت می‌گیرد و یا در بی‌برنامگی و انفعال مدیریتی ریشه دارد.»
امضاکنندگان نامه از سران قوا و تمامی مسئولان نظام حکمرانی کشور تقاضاهایی چون: تدوین و اتخاذ راهبردی واحد، جامع و مانع برای رعایت همگرایی و بهره وری در مدیریت فضای مجازی، ارتقاء مرزبانی، امنیت، ایمنی و تحکیم زندگی مردم در فضای مجازی به ویژه صیانت از داشته‌ها، مقابله با تهدیدهای دشمن و به‌کارگیری ظرفیت علمی و تخصصی نهادهای اجتماعی مانند بسیج اساتید کشور برای کیفی‌سازی، بومی‌سازی و حداکثرسازی مدیریت مردمی در فضای مجازی را هم خواستار شده‌اند.
«پیمایش و مدیریت متمرکز فعالیت‌های رسانه‌ای با هدف مقابله با محتوای جعلی و انجام راستی آزمایی‌های مورد نیاز جامعه با هدف پیشگیری از اختلالات رفتاری، انحراف در باورهای اصیل و تضعیف عملکردهای ملی و هوشیاری در برابر القائات کاذب جهان غرب در خصوص فضای مجازی، از طریق آینده‌پژوهی، مهندسی معکوس مفاهیم و تعریف فرایندهای بومی با هدف کاهش تهدیدها و آسیب‌ها در تهاجمات ترکیبی دشمنان» از دیگر خواسته‌های استادان بسیجی بوده است. به این ترتیب به نظر می‌رسد پس از مخالفت های گسترده مردمی با طرح موسوم به صیانت از فضای مجازی، حالا موافقان این طرح بدون اشاره به نام آن، موج تازه‌ای را به منظور زمینه‌سازی برای به نتیجه رسیدن طرح صیانت به راه انداخته‌اند.

به اشتراک بگذارید:





پیشنهاد سردبیر

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *