پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | قبل از تکمیل واکسیناسیون آموزش حضوری نداریم

وزیر علوم:

قبل از تکمیل واکسیناسیون آموزش حضوری نداریم

زلفی گل: حضور برخی گروه‌های مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد که پروپزال‌ها و طرح‌های پژوهشی یا پایان‌نامه ارشد آن‌ها به تصویب گروه رسیده است، مانعی ندارد





قبل از تکمیل واکسیناسیون آموزش حضوری نداریم

۱۶ شهریور ۱۴۰۰، ۲۰:۵۵

کمتر از یک ماه دیگر باید طبق روال هر ساله دانشگاه ها و سایر مراکز آموزشی باز شود اما سایه همه‌گیری کرونا همچنان بر فضای کشور سنگین است. شیوع گسترده کرونا و تکمیل نشدن واکسیناسیون عمومی موجب شده تا بازگشایی مراکز آموزشی با اما و اگرهای فراوانی روبه‌رو شود. وزیر علوم دیروز اعلام کرد که تا پیش از تکمیل فرآیند واکسیناسیون بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها به تعویق می‌افتد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه ترم آتی بازگشایی حضوری نخواهیم داشت، گفت: دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی تا تکمیل فرآیند واکسیناسیون به صورت غیرحضوری خواهد بود. آنطور که ایسنا از قول محمد علی زلفی گل گزارش کرده، او این قید را هم افزوده که حضور برخی گروه‌های مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد که پروپزال‌ها و طرح‌های پژوهشی یا پایان‌نامه ارشد آن‌ها به تصویب گروه رسیده است، مانعی ندارد. او افزود: برای سایر دانشجویان ترم آتی تا پیش از تکمیل واکسیناسیون امکان آموزش حضوری وجود ندارد و آموزش به صورت مجازی پیگیری می‌شود. زلفی گل دیروز پس از حضور در نشست کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری، درباره زمان بازگشایی مراکز آموزشی تاکید کرد که وزارت علوم در این حوزه تابع تصمیمات ستاد ملی کرونا است.
در همین رابطه سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن تشریح بررسی‌های جلسه کمیسیون متبوع خود که درباره بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها برگزار شده بود، گفت: در این جلسه وزیر علوم تاکید داشت که آموزش حضوری دانشگاه‌ها بعد از واکسیناسیون همه دانشجویان خواهد بود. رضا حاجی‌پور گفت: در این جلسه اعضای کمیسیون ضمن ابراز نارضایتی نسبت به روند مقابله با کرونا تاکید کردند که با اتخاذ تصمیماتی صحیح می‌توانیم شاهد این میزان تعطیلی دانشگاه‌ها و مدارس نباشیم، متاسفانه تعطیلی‌های مدارس و دانشگاه‌ها به آموزش کشور آسیب وارد کرده است، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌هایی که فضای وسیع دارند نباید تعطیل شوند. او افزود: سرپرست آموزش و پرورش نیز در این جلسه تاکید داشت که اصل حفظ سلامت دانش آموزان است و در صورت فراهم شدن شرایط مصوب ستاد ملی مقابله کرونا، آموزش و پرورش به تدریج مدارس را بازگشایی می‌کند، البته بازگشایی و برگزاری کلاس‌ها به صورت حضوری، نیمه‌حضوری و ترکیبی با توجه به شرایط منطقه، جمعیت مدارس و کلاس‌ها خواهد بود، علاوه بر اینکه آموزش‌های صدا و سیما و نرم افزار شاد نیز از ابتدای مهرماه برقرار می‌شود. سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بیان کرد: در ادامه اعضای کمیسیون نسبت به دسترسی نداشتن تعداد زیادی از دانش آموزان کشور به ابزار هوشمند ابراز ناراحتی کردند.در شرایطی که واکسیناسیون دانشجویان و استادان دانشگاه‌ها به تازگی آغاز شده، وزیر بهداشت از آمادگی این وزارتخانه برای انجام واکسیناسیون دانشجویان و خانواده‌های آنان سخن گفته است. وزیر بهداشت با بیان اینکه بخش عمده واکسیناسیون اساتید انجام شده و مشکلی در این رابطه وجود ندارد، گفت: مقدار زیادی واکسن به کشور وارد شده و آمادگی داریم که تمامی دانشجویان و خانواده‌های آنها را واکسینه کرده و کلاس‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را از اواسط مهرماه دایر کنیم. به گزارش ایسنا، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: یکی از دغدغه‌های مهم در دوران کرونا مساله آموزش است که در دانشگاه‌ها با مشکلات جدی در این زمینه مواجه شدیم و باید هر چه سریع‌تر به وضعیت عادی خودمان برگردیم. عین‌الهی با بیان اینکه بخش عمده واکسیناسیون اساتید انجام شده و مشکلی در این رابطه وجود ندارد، یادآور شد:
آمادگی داریم کلاس‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی را از اواسط مهرماه دایر کنیم و کلاس‌ها در مقاطع کارشناسی ارشد و PHD به راحتی دایر می‌شود؛ زیرا تعداد دانشجویان این مقاطع کم است و در کلاس‌های پر ازدحام و شلوغ حضور دانشجویان به صورت ترکیبی و مجازی خواهد بود. این موضوع به ویژه در مورد فعالیت های عملی دانشگاه‌ها در فضاهای آزمایشگاه‌ها، بیمارستان‌ها مورد توجه قرار خواهد گرفت. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: با توجه به سرعت واکسیناسیون طی روزهای اخیر امیدواریم شاهد موج ششم نباشیم و مشکلاتی که امروز با آن مواجه هستیم کاهش یابد. به گزارش خانه ملت، او در ادامه با بیان اینکه کرونا بیماری است که همچنان در دنیا وجود دارد و تمام نشده است، گفت: اگر کسی واکسن بزند شاید کرونا بگیرد اما مرگ و میرها را کاهش می‌دهد و شدت بیماری را کنترل می‌کند.
۶۳۵ تن دیگر جان باختند
در همین حال بر اساس آخرین خبر تا دیروز بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۱۸۴ هزار و ۱۲۴ نفر رسید. بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، ظرف 24 ساعت منتهی به ۱۶ شهریور ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۷ هزار و ۱۳۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که سه هزار و ۹۱۴ نفر از آنها بستری شدند. همچنین ۶۳۵ بیمار مبتلا به کرونا هم جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۱۱۱ هزار و ۸۹۲ نفر رسید. بنا بر گزارش‌های وزارت بهداشت در حال حاضر ۲۴۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۴۴ شهر در وضعیت نارنجی و ۵۸ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.

به اشتراک بگذارید:





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *