سایت خبری پیام ما آنلاین | خبر

خبر





۲۹ آذر ۱۳۹۴، ۱۳:۰۴

وزیر آموزش و پرورش خبرداد:
پیگیری ترمیم حقوق فرهنگیان در ‌سال ۹۵
ایسنا- وزیر آموزش‌وپرورش گفت: از ۵۲۰‌هزار کلاس درس درکشور یک‌سوم آنها هیچ‌گونه استانداردی ندارند. یعنی درواقع ۳۳‌درصد فضاهای آموزشی کشور استاندارد نیستند. علی‌اصغر فانی درجمع فرهنگیان شهرستان فلاورجان اصفهان اظهار کرد: ساماندهی و بهسازی منابع انسانی یکی از نخستین سیاست‌هایی است که پس از حضور در وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کردیم و این سیاست اصلی وزارت آموزش‌وپرورش خواهد بود چراکه معتقدیم رکن اصلی تعلیم و تربیت منابع انسانی است. او با بیان این‌که پذیرش دانشگاه فرهنگیان نیز از نیروهای بومی بوده است، ادامه داد: ما اعلام کرده‌ایم که فرزندان فرهنگیان درخصوص استخدام در وزارت آموزش‌وپرورش اولویت دارند.
او به اجرای گام به گام سند تحول نظام آموزشی کشور اشاره کرد و افزود: ۱۰‌سال برای تولید و تصویب این سند زحمت کشیده شده و یک سند بالادستی محسوب می‌شود و ما نیز سعی کرده‌ایم نقشه راه این سند را آماده و آن را برای برنامه‌های ششم و هفتم توسعه کشور گام به گام طراحی کنیم.
فانی به رتبه‌بندی معلمان اشاره کرد و افزود: این طرح در وزارت آموزش‌وپرورش به‌طور جدی دنبال می‌شود و ما درحال ایجاد مکانیزمی هستیم که بتوانیم ارزیابان حرفه‌ای را در مراکز آموزش‌وپرورش کشور تربیت کنیم تا بتوانیم نظام رتبه‌بندی معلمان را به‌طور دقیق انجام دهیم.وزیر آموزش‌وپرورش به آخرین وضع پاداش فرهنگیان بازنشسته اشاره کرد و گفت: هرهفته سه‌بار پیگیری موضوع پاداش بازنشستگان را انجام می‌دهم و طبق گزارش‌های رسیده فقط برای پرداخت پاداش بازنشستگان‌ سال ۹۳ نیاز ۱۰۵۰‌میلیارد تومان بودجه است. قبول دارم که حقوق بازنشستگان مکفی نیست و پیگیر این موضوع هم هستم و در بودجه ۹۵ و برنامه ششم توسعه برنامه‌ای برای ترمیم حقوق بازنشستگان و بودجه‌ای که به آنها تخصیص داده می‌شود، هستم.

وزیر ارشاد از صدور مجوز
انتشار ۴۰۰۰ نشریه خبر داد
هیچ نشریه‌ای نباید فورا توقیف شود
مهر- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از صدور چهار‌هزار مجوز نشریه درطی دو‌سال گذشته خبر داد و گفت: تعداد دو‌هزار سایت محلی نیز در فضای مجازی بدون مجوز فعالیت می‌کنند که باید ساماندهی شود. علی جنتی شامگاه پنجشنبه درحاشیه افتتاح دومین نمایشگاه توانمندی‌های رسانه در شهرستان سبزوار درجمع خبرنگاران اظهار کرد: طی دو‌سال گذشته تلاش شده تا فرآیند و زمان صدور مجوز نشریات کوتاه شود، وی ادامه داد: صدور مجوز در گذشته مستلزم صرف‌وقت ۵ساله بود اما هم‌اکنون در کمتر از چهارماه این مجوزها صادر ‌می‌شود. جنتی به تشکیل هیأت نظارت بر مطبوعات هر دوهفته یک‌بار اشاره کرد و گفت: ما برای هر تعداد متقاضی نشریه مجوز صادر می‌کنیم، برای ما مهم نیست نشریه‌ای خلاف یا موافق با دولت باشد. او با تأکید بر این‌که نشریات در سالم‌سازی فضای جامعه و شفاف‌سازی آن نقش بسزایی دارند، گفت: اگر رسانه‌ها ورود قوی‌تری به مسائل فرهنگی و سیاسی کشور داشته باشند، از بسیاری فسادهای مالی جلوگیری خواهد شد. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ما از هرگونه نقد سازنده استقبال می‌کنیم و در برخورد با روزنامه‌ها کاملا بی‌طرفانه قضاوت خواهیم کرد.
جنتی با بیان این‌که هیچ نشریه‌ای نباید فورا توقیف شود، مگر این‌که توهینی به مقدسات اسلام داشته باشند، ادامه داد: قانون مطبوعات دارای اشکالات اساسی است که درحال اصلاح‌شدن است. او افزود: لایحه این قانون جدید به محض تنظیم‌شدن تقدیم مجلس شورای اسلامی خواهد شد. جنتی با اشاره به این‌که برای حمایت از نشریات کشور ضوابطی توسط اصحاب رسانه تدوین شده است، افزود: سیاست کلی براین است که امتیازات ویژه‌تری برای روزنامه‌نگاران استان‌های محروم‌تر درنظر گرفته شود تا آنها نیز بتوانند به استقلال برسند. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به صدور چهار‌هزار مجوز نشریه از ابتدای دولت یازدهم تاکنون اظهار کرد: این رقم در مقایسه با سال‌های قبل رشد داشته است و لذا در این دو‌سال فرصت ویژه‌ای برای نشریات ایجاد شده تا از توانمندی خود استفاده کنند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:

،





مطالب مرتبط

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *