پیام ما؛ رسانه توسعه پایدار ایران | ایران از نگاه دیگران

ایران از نگاه دیگران





۲۷ فروردین ۱۳۹۵، ۲۲:۳۷

ایران از نگاه دیگران

سرویس ایران و جهان پیام ما از هفته‌ی گذشته شروع به کار کرده و به عنوان بخشی بسیار نزدیک به سرویس جامعه در راستای معرفی بیشتر و بهتر کشورمان و جاذبه‌ها و فرصت‌هایی که در کرمان عزیزما همیشه فراهم بوده اما با کم لطفی مواجه شده‌اند، این سرویس شروع به کار کرده و این مجموعه ‌ی مهمانی ماندگار به عنوان اولین مجموعه‌ی سرویس سفر پیام ما به چاپ می‌رسد به امید اینکه سفر از یک تفریح لوکس و گران‌قیمت تبدیل به یک تفریح ارزان و همگانی بشود و حداقل حسرت دیدن کشور خودمان و زیبایی‌های استان‌مان به دلمان نماند.
آنچه از ایران امروز میدانیم پژوهش و نوشتار و گفتار خودمان است . شگفتا که این همه نوشته ایرانی وجود دارد ولی هنوز ایران را با معیار اندک بازدیدکنندگان محققان فرنگی همچون: کمپفر و ادوارد براون و دکتر پوپ و امثال آنها می شناسند.
آیا مصداق مرغ همسایه و غازش است و یا افرادی از این دست به دور از تفکرات هموطنان خود زمانی که وارد ایران می‌شوند کفش آهنین و اراده ای استوار دارند تا از آسمان تاریخ ستاره ای بچنیند و ماندگار شوند ؟ آنها که تمام لذت های زندگی بومی خودی را به کناری گذاشته‌اند و وارد کار و زار فرهنگی کاملا متفاوتی می‌شوند. همچون ایرانیانی که به غرب رفتند و سرآمد علوم آن سرزمین ها شدند.
در این بخش بنا داریم در مورد مسافرین ماجرا ساز غربی بنویسیم .ماجراهایی که همین جا در شهر و دیارما برایشان اتفاق افتاده ولی خیلی وقتها باورش مشکل است. اتفاقا قرار نیست همه خاطرات از روزهای خوب و اتفاقات گل و بلبل باشد وقتی پای حقیقت درمیان است تلخ و شیرین سوا نیست.
اما همین تلخی ها شاید زنگ بیدار باشی برای اصلاح اجتماع خودمان باشد که قبل از اینکه دیگران بشنوند خودمان مطلع شویم. بر این باور هستیم که برای مردمی که به اجماع نظر گردشگران خارجی خودشان (مردم ایران ) خاص ترین و جذاب ترین و خاطره انگیز ترین جاذبه کشور ایران هستند شنیدن این حقایق خالی از لطف نخواهد بود .
به همین دلیل از این پس هر هفته یکی از این میهمان‌ها را به شما مخاطبان عزیز و مهمان‌نواز «پیام‌ما» معرفی می‌کنیم و برای معرفی چند مورد از میهمانانی که دلباخته‌ی این کشور و مردم و فرهنگ غنی آن شده‌اند را به شما میمهان‌نوازان معرفی می‌کنیم .
برای مثال:

سفردریایی یک بطری ازخلیج فارس
تا آبهای ژاپن
روزی در آبهای جنوبی کشور ژاپن جایی نزدیک به جزیره « کی کای « ژاپن ماهیگیران یک بطری صید کردند که حاوی یک پیام بود : امیر کلانتر از ایران – دوستتان دارم و یک شماره تلفن ماهیگیران یادداشت را به فرمانداری جزیره دادند و آنها هم با اشتیاق در جستجوی صاحب نامه بودند. به دلیل ناقص بودن شماره تلفن آنها تصمیم گرفتند فرستاده ای به ایران برای یافتن امیر کلانتر بفرستند.
خبرنگار برزیلی از شنیدن شهر آبادان و حکایت «برزیلته» شوکه می شود

وقتی ساندرو فرناندز خبرنگار بخش بین المللی شبکه رادیو تلوزیونی و روزنامه صبح Globo وارد ایران شد ماموریتش ضبط دیدگاه های مردم در مورد انتخابات مجلس ایران و نظراتشان در باره فضای پسا تحریم بود . اما در این اثنا کسی به او گفت ، در ایران شهری وجود دارد که مردم آن نه تنها عاشقانه برزیل را دوست دارند بلکه حتی خود را قسمتی از کشور برزیل میدانند .ساندرو بسیار متعجب شد و این موضوع را به همراه صدها عکس شاهد از اینترنت برای اتاق خبر شبکه فرستاد. آنها بسیار متعجب و خوشحال شدند از این کشف . ماجرایی که گزارش آن در شبکه سراسری برزیل پخش شد و به زودی ارتباطات فرهنگی بیشتری بین دو کشور بر خواهد انگیخت .
نوه پر افتخار ترین سفیر تاریخ معاصر فرانسه تصمیم به ماندگاری در ایران میگیرد

تعارف که نداریم با مشاهده حجم عظیم هموطنان ایرانی که به دیار غرب می شتابند هر بار که داستان روایت حضور و اقامت یک غربی را می شنویم باخود فکر میکنیم احتمالا فردی از همه جا رانده یا عارفی بجا مانده است که ایران را برای زندگی برگزیده اما گاهی داستان نه مثل پیش بینی ما بلکه مثل رویای ما به حقیقت می پیوندد.
دقیقا مثل روزی که یوگو لوپرت نوه و برادر زاده سفرای فرانسوی بعد از سه سال سفر بی وقفه ، کوله پشتی خود را در خاک ایران بر زمین نهاد. بعد از تحقیقات سه ماهه در ایران مصمم شد فارسی بیاموزد و روزهای عمر خود را در کنار مردم ایران و سپری کند و وارد اتفاقات اجتماع ایرانی شود.
یوگو تا امروز بیش از ۱۳ پروژه بین المللی در جهت گسترش ارتباطات فرهنگی ایران و اروپا شروع کرده است .
دو دقیقه ایران و ده ها افتخار جهانی
وقتی که «مندی تی» تهیه کننده هنگ کنگی و برنامه ریز شبکه HMtv در حال رفتن به سمیناری در امریکا بود که به دلایل فنی بلیطش کنسل شد .میخواست به خانه برگردد. در حال خروج از فرودگاه چشمش به یک آگهی بلیط نیم بها برای سفر به ایران افتاد . فکر کرد دو هفته تو خانه ماندن که صفایی ندارد. چمدانش هم که بسته اس دیگه معطل چه است؟ بلیط ایران را گرفت و سوار هواپیما شد . دو هفته موج سواری در ایران اجتماع ایران و عکس گرفتن و دوستان زیادی ایرانی که پیدا کرد و غذاهایی که خورد و مهمونیایی که رفت و عروسیایی که کل زد و آتش هایی که سوزاند همه در دوربینش ثبت شد. بعد که به خانه برگشت از مجموع اتفاقات یک فیلم دو دقیقه ای تهیه کرد .این فیلم در فستیوال در بیش از شصت فستیوال بین المللی فیلم کوتاه در سراسر جهان از جمله فستیوال « لرد بایکان « ایتالیا جایزه بهترین فیلم کوتاه را گرفت .

تا بحال بارها در شبکه های مختلف دیده شده.کارشناسان می گویند دو دقیقه ای که از ایران به تصویر می کشد به همراه ریتم بی نظیر موسیقی بیننده را روی صندلی خود بی قرار میکند چندان که بینندگان بسیاری بعد از دیدن فیلم همچون افراد هیپنوتیزم شده در اینترنت مشغول جستجوی روش دریافت ویزای ایران می شوند.

به اشتراک بگذارید:

برچسب ها:





مطالب مرتبط

گره «آب» با آرزو گشوده نمی‌شود   ‌

واکاوی چالش‌های سیاست خارجه در حوزهٔ آب و محیط زیست در گفت‌وگو با «محمدجواد ظریف»

گره «آب» با آرزو گشوده نمی‌شود ‌

گزارش یک بازی

هشتمین دورهٔ شبیه‌سازی شورای امنیت سازمان ملل متحد برگزار شد

گزارش یک بازی

اعزام سفیر ایران به سوئد متوقف شده است

وزیر امور خارجه:

اعزام سفیر ایران به سوئد متوقف شده است

شاخ و شانه کشیدن برای خاورمیانه

اسرائیل و ایالات متحده امریکا در حال برگزاری رزمایش مشترک هستند

شاخ و شانه کشیدن برای خاورمیانه

سلاح هسته ای امنیت‌آفرین نیست

کمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی:

سلاح هسته ای امنیت‌آفرین نیست

سیاسیون تندرو خودشان را پشت اتحادیه اروپا مخفی کرده‌اند

وزیر خارجه در گفت‌و‌گو با بورل:

سیاسیون تندرو خودشان را پشت اتحادیه اروپا مخفی کرده‌اند

رهبران چند کشور اروپایی نگاه‌های افراطی و شتابزده دارند

همزمان با سفر وزیر خارجه بلاروس به تهران، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و رئیس رژیم صهیونیستی با وزیر خارجه آمریکا دیدار کردند

رهبران چند کشور اروپایی نگاه‌های افراطی و شتابزده دارند

رویکرد روسیه به تغییر اقلیم

رویکرد روسیه به تغییر اقلیم

به میز مذاکره بر می‌گردیم

وزیر امور خارجه:

به میز مذاکره بر می‌گردیم

مشورت‌های مشفقانه «ظریف»

بیست و دومین گزارش وزارت خارجه درباره برجام به مجلس منتشر شد

مشورت‌های مشفقانه «ظریف»

نظر کاربران

نظری برای این پست ثبت نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *