بایگانی مطالب: فناوری

میناب در اولویت همکاری پلتفرم‌های اقتصاد دیجیتال

پلتفرم‌های بزرگ اقتصاد دیجیتال تصمیم گرفته‌اند بخشی از مسئولیت اجتماعی خود را به‌صورت مشترک و در مقیاس ملی اجرا کنند. نخستین گام این همکاری با دو پروژه «ورد اسکیلز ۲۰۲۶» و «میناب» آغاز شده است؛ پروژه‌هایی که با هدف توسعه سرمایه انسانی، گسترش فراگیری دیجیتال و تقویت مسئولیت اجتماعی شرکتی طراحی شده‌اند. با این حال، مسئولان انجمن تأکید می‌کنند این برنامه‌ها هنوز در آغاز مسیر قرار دارند و برای رسیدن به نتایج ملموس به زمان نیاز است.

 نوآوری ژاپنی برای مقابله با بحران گرما و پیشگیری از گرمازدگی

با تشدید بحران تغییرات اقلیمی و ثبت رکوردهای بی‌سابقه دما در ژاپن، شرکت‌های صنعتی این کشور با الهام از دستگاه‌های فروش خودکار، از یک «یخچال انسانی» رونمایی کردند. این اتاقک سرمایشی که «Do Hiemon Box» نام دارد، قادر است تنها در ۱۰ دقیقه دمای بدن افراد را کاهش داده و از بروز عوارض خطرناک گرمازدگی در محیط‌های کاری و عمومی جلوگیری کند.
یخچال انسانی؛ راهکار جدید توکیو برای کاهش آمار گرمازدگی

واکنش مجلس به مجوز استفاده از موبایل و هوش مصنوعی در امتحانات دانشگاه آزاد

تصمیم اخیر دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر مجاز دانستن استفاده از تلفن همراه و ابزارهای هوش مصنوعی در جلسات آزمون حضوری، واکنش انتقادی یکی از اعضای کمیسیون آموزش مجلس را در پی داشت. این تصمیم که در فضای آموزشی کشور با ابهاماتی روبه‌رو شده، از سوی کارشناسان و نمایندگان، تهدیدی برای اعتبار مدارک تحصیلی و نظام ارزیابی علمی تلقی می‌شود.
واکنش مجلس به مجوز استفاده از موبایل و هوش مصنوعی در امتحانات دانشگاه آزاد